Nu har vi tagit fram standard-installationer av luft-vattenvärmepumpar. Allt för att förenkla för dig som vill köpa en luft-vattenvärmepump från vårt breda sortiment.

Vilken standard-installation passar mig?

Vi har tagit fram fyra olika paketlösningar på installation. Du kan välja om du vill ha installation av en luft-vattenvärmepump med inbyggd varmvattenberedare eller en luft-vattenvärmepump med separat varmvattenberedare, samt om du vill utnyttja rotavdraget eller inte.

– Här hittar du våra luft-vatteninstallationer

Vad gör jag om ingen standard-installation passar?

I standard-installationen ingår det som normalt behövs vid en luft-vattenvärmepumpsinstallation, men vi är medvetna om att det ibland behövs lite extra och att olika kunder vill ha hjälp med olika mycket. Det finns därför möjlighet att köpa till tjänster så som rivning av gammal panna och tank, eller framdragning av ny elmatning.

Om du behöver en mer komplex installation och exempelvis vill docka en ny luft-vattenvärmepump till en befintlig värmekälla eller installera solfångare samtidigt som luft-vattenvärmepumpen, är det bara att höra av sig till våra kunniga rådgivare, så hjälper de dig med ett kostnadsförslag. Du når våra rådgivare på 0770 – 777 600.

installation av luft-vattenvärmepump

Läs mer om luft-vattenvärmepumpar

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här