rent vatten i sommarstuga - så gör du!
En luftvärmepump installerad i din sommarstuga eller fritidshus kommer att spara dig pengar i slutändan.

Vill du ha rent vatten i din sommarstuga?

Solen har börjat värma marken och det är dags att damma av fönsterluckorna i sommarstugan. Kanske är det dags för årets första krispigt iskalla dopp i havet eller sjön? Det är också dags att ta fram och tvätta sommarmöblerna, vattna blommorna och plantera nya färgklickar i trädgården.

Kanske funderar du också hur du ska släpa hem dunkarna med rent vatten och hur mycket som behövs? Du undviker också att duscha av dig saltet eller smutsen från vattnet du nyss badat i eftersom vattnet i duschen är… brunt?

Att äga en sommarstuga är att äga en plätt med frihet och en plats där lugn och ro ska husera. Att inte ha rent vatten i stugan kan ställa till med onödiga bekymmer och den efterlängtade friden uteblir. Här finns den enkla lösningen!

Rent vatten i sommarstuga - så gör du!
Njut av friden med hjälp av en vattenrenare i sommarstugan

Välja vattenrenare till sommarstuga och fritidshus

Välj en vattenrenare efter dina behov. Vi rekommenderar en större lösning för din sommarstuga, dvs, en vattenrenare som klarar att rena större mängder vatten på en gång.

På det viset blir allt vatten i huset riktigt rent. En vattenrenare från Bluewater tar bort minst 95% av skadliga ämnen och bakterier, samt dålig lukt och färg. Bluewater har förutom helhuslösningar, också lösningar som installeras under diskbänken, vilket kan ge bland annat köksvattnet gott, friskt vatten.

Så fungerar Bluewaters vattenrenare i sommarstuga

Väljer du en helhuslösning till ditt sommartorp kan en Bluewater PRO rena ditt bräckta, söta- eller brunnsvatten. Genom en finurlig lösning där man pumpar vatten till huset som först förfiltreras, för att sedan renas med hjälp av olika filter för att rena bort exempelvis bakterier, läkemedelsrester, virus och järn. Vattnet återmineraliseras sedan innan det passerar igenom ett UV-ljus för att slutligen nå alla vattenkranar i huset, inklusive dusch, tvättställ och tvättmaskin.

Rent vatten i sommarstuga - så gör du!
Välj en av Bluewaters vattenrenare för att säkerställa garanterat gott, rent vatten.

Installera en vattenrenare

Vi har lösningen på dina vattenproblem! Med en vattenrenare från Bluewater blir livet så mycket enklare. Ditt bruna vatten förvandlas till klart och friskt dricksvatten. När du tvättar håret i det så blir det inte längre grönfärgat och illaluktande, dina blommor och växter får helt nytt liv tack vare det friska vattnet, och när du tvättar trädgårdsmöblerna blir de skinande rena.

Du slipper också bära hem dunkar med rent vatten som man måste hushålla med.
Välj någon av våra vattenreningslösningar direkt på hemsidan och boka till installation för bekvämlighetens skull.

»  Läs mer om vattenrening för sommarstugor

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här