Polario Värmepump
Polario, nytt varumärke för värmepumpar.

Är du på jakt efter en ny värmepump? Polario är det senaste tillskottet bland våra varumärken för värmepumpar. Polario är ett svenskt varumärke som fokuserar på att leverera prisvärda produkter med god kvalité. Bland deras sortiment finns både luft-luftvärmepumpar och luft-vattenvärmepumpar som har flera energieffektiva och smarta funktioner.

Värmepump – vilken passar bäst?

Polario Slimline är en kompakt och stilren luftvärmepump som effektivt sprider ut värme och svalkande kyla i rummet. Polario Slimline passar perfekt för det mindre huset eller stugan då den gör sig perfekt som ett värmekomplement. Värmepumpen finns i två olika effekter, vilken som passar ditt hem bäst beror på hur stor yta du behöver värma och kyla.

Förutom den stilrena designen som gör att värmepumpen enkelt smälter in i ditt hem är den dessutom fylld med flera smarta funktioner. 3D-AirFlow är en funktion som ser till att luftflödet i rummet är optimalt. Funktionen bidrar till ett jämt och optimalt luftflöde. Njut av ett svalt sovrum under sommarens varma nätter och njut av ett uppvärmt hem under årets kallaste dagar.

Monoblock – en kraftig luft-vattenvärmepump

Polario Monoblock är en perfekt värmekälla för dig som har begränsat med plats i ditt hem, eller bara behöver en kompletterande värmekälla. Polario Monoblock är en värmepump med enbart utedel och tar därför inte upp onödig plats i ditt hem. Värmepumpen fungerar självklart lika bra som primär värmekälla för dig som har ett mindre hus. Den kraftfulla utedelen tål vårt växlande, nordiska klimat och är anpassad efter våra kalla vintrar.

Här kan du läsa mer om luft-vattenvärmepumpar från Polario

Värmepump med smarta funktioner

Polario Slimline och Monoblock kommer med inbyggd WiFi-modul som gör det enkelt för dig att ha kontroll över ditt inomhusklimat, även när du inte är hemma. Värm upp stugan i förväg eller kom alltid hem till ett svalt hem när sommarvärmen blir för mycket. Med ett knapptryck från din smartphone eller surfplatta styr du enkelt din enhet. Möjligheten att kunna kontrollera sin värmepump är inte bara en bekvämlighet utan också en funktion som effektiviserar din energiförbrukning i hemmet. En annan funktion som de både värmepumparna kommer med är DC Inverter-teknik som gör att värmepumparna hela tiden anpassar varvtal och effekt till det behov som finns i huset. På så sätt blir driftkostnaden mindre och du får en större besparing.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här