Årskrönika Polarpumpen

2018 var ett mycket händelserikt år för hela Polarpumpen. Där allt från omorganisation av både personal och avdelningar till ommöblering på kontoret är inkluderat. Vi har även lanserat en helt ny design på sajten, medverkat i olika medier och lanserat flera nya produktområden.

Tillsammans med Martin Gerre, VD på Polarpumpen, har vi blickat tillbaka på 2018 för att belysa de viktigaste händelserna som skett under det gångna året.

Martin, VD på Polarpumpen “2018 har varit ett starkt år för Polarpumpen, där vi har sett en kraftig ökning av trafik in mot sajten och ett ökat antal ordrar som blivit lagda. Detta innebär att vi kommer slå nytt rekord jämfört mot 2017 – med råge!” Är Martins konstaterande av året som gått.

Haft många samarbeten

Under 2018 har vi synts i en del i olika medier. Bland annat har vi medverkat i “Sofias änglar” på Kanal 5 och varit med i “Sommar med Ernst” på TV4. Utöver detta har vi även haft ett par tävlingar med Villaägarna, där vi tävlade ut värmepumpar med installation till flera lyckliga vinnare.

Ny design på sajten

Ny design på Polarpumpens sajt I början av sommaren 2018 lanserade vi en helt ny design på sajten och den feedback vi fått sedan dess har varit mycket positiv. Bäst respons har vi fått på hur mycket smidigare det har blivit att lägga sin beställning på sajten, jämfört med innan. Vi har även fått beröm för att sajten blivit betydligt enklare att navigera sig runt på, tack vare den nya filtreringen och den nya förenklade strukturen.

Fokuserat mer på personalvård

Vi arbetar ständigt för att vår personal ska trivas och må så bra som möjligt, därför satsar vi mycket på personalvård inom företaget. För att vår personal hela tiden ska utvecklas har vi under 2018 haft många internutbildningar och workshops, där bland annat coacher samt leverantörer har hållit i utbildningar inom sina specialistområden.

Välkomnat ny personal

Under 2018 välkomnade vi flertalet nya talanger till vårt kontor och vi har dessutom flera nya förmågor på väg in i företaget efter årsskiftet. Vi har även fått glädjen att välkomna tillbaka några gamla medarbetare. Men vi räknar med att behöva rekrytera mera under 2019 i takt med att företaget växer, så håll utkik.

”Utöver detta har vi även fokuserat mycket på intern rekrytering när det skapats möjlighet. Detta har gjort att den interna kommunikationen och kunskapen inom företaget har fortsatt att utvecklas, vilket vi ser som mycket positivt”. Berättar VD Martin Gerre.

Satsat mycket på rådgivning

För att försäkra våra kunder om att vi alltid finns där och hjälper till om det skulle uppstå problem, eller om de bara behöver rådgivning efter sitt köp, har vi utökat våra avdelningar för tekniska frågor och eftermarknad med nästan dubbel bemanning under året.
För att kunna hjälpa våra kunder att hitta rätt och vägleda dem i “värmepumps-djungeln” har vi dessutom utökat vår säljavdelning med en hel del nya förmågor.

Nu när 2018 har gått mot sitt slut och det nya året har börjat, vill vi passa på att tacka alla våra trogna kunder för det gångna året och blicka framåt mot ett ännu bättre år!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här