Årskrönika Polarpumpen

Tillbakablick: året 2019

2019 blev ett mycket spännande år för oss på Polarpumpen, där största fokuset har varit att utöka sortimentet med både nya produkter inom befintliga produktområden, men även lanserat helt nya produktområden. Detta har gjort att vi kan bistå fler kunder med ett större antal och bättre lösningar.

Tillsammans med Martin Gerre, VD på Polarpumpen, och Gustaf Hedström, Produktchef på Polarpumpen, har vi blickat tillbaka på 2019 för att belysa de viktigaste händelserna som skett under det gångna året.

Ökar betygen på omdömessajter

Våra positiva omdömen på både Trustpilot fortsätter att öka, vilket har gjort att vi nu är uppe i betyget 4,2 av 5. Samtidigt som vi på Prisjakt har fått in mer än någonsin innan med positiva omdömen, som gjort att vi nu har 9,37 av 10 i betyg. Det här är jätteroligt att se och vi kommer försöka nå ännu bättre betyg under det här året.

Starkt framåt för solceller

Under 2019 har försäljningen varit större än någonsin förr när det kommer till solceller. Mycket tack vare att vi har fått in ett mycket bredare sortiment och utökat med ännu mer innehåll i vår kunskapsbank. Men även tack vare att vi har skapat en solcellsguide, som gör att du redan innan köp kan beräkna ungefär hur mycket energi en solcellsanläggning till ditt tak förväntas kunna producera och hur mycket du kommer kunna spara.

Sålde rekordmånga AC

Med sommaren 2018 fortfarande starkt i minne började säsongen för AC redan i mars, vilket var mycket tidigare än vanligt, vilket gjorde att vi valde att ladda upp med ännu mer produkter inom AC och luftkonditionering.

Gustaf, Produktchef på Polarpumpen “Med tanke på hur mycket efterfrågan växer för varje år kommer vi under 2020 att ta in ytterligare produkter i sortimentet, för att vara beredda så fort värmeböljan drar igång. Vi är beredda. -Är du?” Undrar Gustaf.

Blivit större inom pool

Under året har vi kraftigt utökat sortimentet inom pool. Främst med ett stort antal pooler och spabad i olika storlekar, där vissa av spabaden till och med är uppblåsbara. Utöver detta har vi även tagit in uteduschar och ett större sortiment av pooltillbehör.
Klicka här för att se hela vårt sortiment inom pool.

Utökat personalstyrkan

Under 2019 växte vi så pass mycket att vi blev tvungna att anställa 25 % mer personal.

Martin, VD på Polarpumpen “Under 2020 kommer vi behöva anställa ytterligare personal för att matcha vår kommande tillväxt, så håll utkik. Även spontanansökningar är välkomna.” Uppmanar Martin.

Vad händer 2020?

Utöver att fortsätta satsa på solceller, AC och pool kommer vi under 2020 att satsa mycket på bergvärme, där vi siktar på att bli störst i Sverige. Vi kommer även att satsa en hel del på avfuktare och ventilation.

Digitalt hembesök

Något nytt för i år, som vi redan nu har dragit igång, är digitala hembesök, där du som kund kan få hjälp och rådgivning av oss via videosamtal. Via videosamtalet kan du få hjälp med saker som placering av din luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump och frånluftsvärmepump.
Läs mer om hur våra digitala hembesök går till här:
Digitalt hembesök

Tack alla kunder

Vi vill även passa på att tacka alla våra fantastiska kunder för 2019 och blickar framåt mot ett ännu bättre år!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här