Fönstertätning Airlock 100 - ett effektivt och anpassningsbart fönsterkit till AC
Fönstertätning Airlock 100 - ett effektivt och anpassningsbart fönsterkit till AC

Fönstertätning till AC är ett mycket effektivt tillbehör som minskar energiförbrukningen och gör din portabla AC mer effektiv. Monteringen är dessutom mycket enkel. Läs mer om varför fönstertätning till portabel AC är en bra investering här.

Varför är det bra med fönstertätning till AC?

När du använder en portabel AC behöver du i de allra flesta fall en frånluftsslang för att föra ut den varma luften. Frånluftsslangen förs då ut via en öppen balkongdörr eller via ett fönster vilket leder till att kall luft släpps ut genom öppningen samtidigt som varm luft får en möjlighet att ta sig in i rummet. Ett sådant luftutbyte gör att din AC måste jobba hårdare samtidigt som energiförbrukningen ökar. Lösningen på problemet kallas fönstertätning, eller fönsterkit, och kommer i form av en duk som tätar din öppning så att den kalla luften hålls kvar inomhus samtidigt som den varma luften inte kan ta sig in.

Fönstertätning Airlock 100 – ett effektivt och anpassningsbart fönsterkit till AC

En mycket effektiv och smidig variant av fönstertätning är AirLock 100, en duk som du fäster i din fönster- eller dörröppning med hjälp av självhäftande kardborre. Installationen är mycket enkel och duken är utformad för att passa alla vanliga standardfönster så länge omkretsen är under 400 centimeter.

Titta på videon för att se hur du monterar fönstertätning till din AC:

Så fungerar AirLock 100 fönstertätning till portabel AC

Med AirLock 100 behöver du fortfarande skapa en öppning i ditt fönster genom vilken du för ut frånluftsslangen, men skillnaden är att du nu förseglar öppningen med hjälp av en duk så att du slipper oroa dig för att luft eller småkryp kommer in genom glipan. AirLock 100 monteras mellan fönstret och ramen och har en dragkedjeförslutning genom vilket du leder ut frånluftsslangen. Tyget är tåligt och avvisar vatten så att du inte behöver oroa dig för läckor eller skador. För att du ska kunna montera din AirLock fönstertätning är det enda som krävs att du har ett fönster med en omkrets på maximalt 400 centimeter.

Läs mer om portabel AC

4 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Letar ett fönsterkitt till min utåtgående altandörr med dörr mått bredd 90 höjd 205 tjocklek på dörr 10 hoppas det är universal så det passar min portabla ac

    har ni? Vad kostar det? hur lång leverans? fraktkostnad

    //Kjelle

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här