slipp högljudda fläktar - köp portabel ac
Slipp högljudda fläktar och satsa på en portabel AC i sommar!

I detta inlägg vägleds du genom djungeln av portabla AC. Du får handfast information om ett par utvalda modeller och olika märken som vi anser ligger i toppklass och som verkligen gör jobbet åt dig – dvs. kyler din bostad både effektivt och energisnålt.

En portabel AC kan bli din bästa vän under en varm sommardag, särskilt om du bor i lägenhet.

Varm lägenhet, vad göra?
Slipp alternativa lösningar som inte fungerar, satsa på en portabel AC. Enkel och smidig och kyler din bostad effektivt.

Vilken portabel AC är bäst?

Vilken som är bäst inom kategorin portabel AC är svårt att bedöma. Det beror helt på hur du som kund vill använda den och vad du vill att den ska kosta. Läs igenom informationen här nedan så att du lättare kan fatta ett beslut. Gör din sommar lite härligare och framför allt: SVALARE!

Polario 9000btu Portabel AC

  • Kyler upp till 37 m²
  • Låg ljudnivå
  • Flera fläkthastigheter

Här har vi en portabel AC som verkligen gör jobbet. Med den tillhörande fjärrkontrollen kan du enkelt styra din AC från soffan eller sängen. Fler fördelar är att den har ett brett temperaturspann, går på hjul så att den enkelt kan flyttas runt i bostaden och att den har en låg ljudnivå. Här får du mycket för pengarna! Polario 9000btu portabel AC blir din bästa vän i sommar! Luftslangen behöver inte monteras, men vi rekommenderar att köpa till fönstertätning, så att din svala inomhusluft håller sig sval. Luftslangen går sedan enkelt ut genom fönstret.

Electrolux Chillflex Pro Portabel AC

  • Kyler 5-40 m2
  • Avfuktningsfunktion
  • Timer & Sleep funktion

Kyl din bostad med fantastiska Electrolux Chill Pro! Tack vare LED- displayen på AC:n kan du alltid se vilken temperatur den är inställd på, dessutom styra den med hjälp av tillhörande kontroll. Har du hög luftfuktighet i hemmet? Det kan den här fiffiga apparaten hjälpa dig med – ställ in den på ”torka”, så hjälper den till att avfukta rummet med upp till 1,2 liter per timme! Den är också lätt att flytta runt i hemmet, se bara till att du har ett fönster att släppa ut den varma luften med genom medföljande ventilationsslang som går att förlänga. På minussidan finns det de som tycker att den låter en del.

Wood’s Torino WAC9G Portabel AC

  • Kyler upp till 26 m2
  • Liten och kompakt
  • Tystgående

Här har vi en liten undergörare för lite mindre rum. Torino WAC9G portabel AC är smidig och kompakt och lätt att ta med sig tack vare de små hjulen. Tack vare sin LED-display och fjärrkontroll är den lättskött men ändå kraftfull. För den som vill slippa bekymmer med att köpa till tillbehör kan vi tipsa om denna, då den kommer med både slanganslutning och fönsterkit = inga hål i väggen någonstans! Få den gratis hemlevererad från Polarpumpens hemsida och njut av frisk, sval luft direkt! Energi A- klassad, vilket innebär att den står för låg energianvändning. Så även om den här kostar lite mer, kommer det inte öka på din elräkning avsevärt.

Vilken är den bästa portabla AC:n?

Efter våra exempel kan du se skillnaden i ett par olika portabla AC från tre olika märken. I grund och botten gör de samma sak, så allt beror egentligen på hur mycket du vill spendera på sval luft inomhus. Ett par skillnader mellan dem kan vara avgörande, där skillnaderna som står ut är pris, energiklass, hur mycket de låter och längd på anslutningsslang. Sedan är det upp till dig om du exempelvis vill välja något särskilt märke.

Är du mer intresserad av en fast installerad AC hittar du våra olika alternativ här:

Här hittar du ett par användbara länkar om just AC:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här