Vattenreningstekniken SuperiorOsmosis förklarad

Branschnytt! Vattenrenaren som tar över världen heter Bluewater och produceras av Bluewater Group, som tagit fram helt ny teknologi för hur man renar tappvatten.

Tillsammans med Bluewater Group ska Polarpumpen förändra sättet vi använder och dricker vårt vatten på.

Hur? Genom marknadsledande teknologi som inte liknar någon annan. Bluewater Group producerar vattenreningslösningar för ditt hem och också för din större lokal. Smidiga, stilrena lösningar som använder sig av en patenterad SuperiorOsmosis teknik, vilken renar vattnet och dödar ungefär 99% av de skadliga ämnen som finns i vårt dricksvatten. Så komplicerad, men ändå så enkel att investera i, att använda och underhålla. 

Branschnytt! Vattenrenaren som tar över världen
I förlängningen innebär det inte bara renare vatten för dig och dina kära, vattnet som återvinns från din kran blir därmed också renare, vilket vår jord mår bättre av.

Förvandla ditt smutsiga vatten till rent dricksvatten

Enligt WHO går endast 1/3 av världens vatten att dricka. En effekt av människan göromål och de föroreningar man orsakar genom bland annat industriella utsläpp. I kranvattnet hittar man syntetiskt avfall och spår av hygienartiklar som stör hormonproduktionen och som är svåra att filtrera bort för de kommunala vattenverken. En vattenrenare från Bluewater kommer att förvandla ditt smutsiga vatten till rent på nolltid.

Finns det något bättre än ett glas iskallt, rent och fräscht vatten från kranen?
Finns det något bättre än ett glas iskallt, rent och fräscht vatten från kranen?

Så fungerar Bluewaters vattenrenare  

En vattenrenare från Bluewater förvandlar orent dricksvatten till friskt, gott och hälsosamt med hjälp av en patenterad teknik – SuperiorOsmosis. Slipp allt krångel med att välja bland hundratals olika modeller på olika hemsidor, affärer och metoder för att rena ditt vatten. Bluewaters olika modeller täcker alla behov och i princip alla föroreningar, ja, bräckt vatten också! Välj bara vilka volymer vatten den ska rena. Är den för det lilla eller stora hushållet, för kontoret eller restaurangen? Bluewater täcker alla dina behov!

SuperiorOsmosis – patenterad marknadsledande vattenreningsteknik 

Metoden går ut på att genom RO (Reverse Osmosis), rena vattnet, för att sedan filtrera det en sista gång genom ett särskilt membran som tar med sig de allra minsta partiklar. Den avlägsnar 99% av alla kända föroreningar ner till en storlek på 0,0001 mikron. Vattnet återcirkulerar inne i tanken, vilket leder till både mindre spill och renare vatten. 

Vattenreningstekniken SuperiorOsmosis förklarad
Vattenreningstekniken SuperiorOsmosis förklarad 

Enkel installation av Bluewaters vattenrenare  

Det är inte det minsta krångligt att installera ett vattenreningssystem. Tack vare våra certifierade installatörer går det snabbt och smidigt, du klickar enkelt i vilken vattenrenare på vår produktsida som passar dina behov och sedan får du hjälp att få i gång den. En kompakt, lätt lösning som inte tar mycket plats men som gör så mycket gott. 

 Läs mer om vår vattenrening här:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här