Klimatkris och miljöförstöring - så kan en vattenrenare hjälpa 

Klimatkris och miljöförstöring, kan en vattenrenare hjälpa? Vatten är det viktigaste vi har på jorden. Klimatförändringarna påverkar till stor del vårt vatten, vilket i sin tur påverkar allt liv som finns på planeten.

Forskningrapporter avseende vatten visar alla samma sak – de ser utmaningar i vår framtida dricksvattenanvändning och hur vårt vatten utvecklas. Vårt förändrade klimat, förändrar också vårt vatten. Haven och nederbörden blir surare, medeltemperaturen höjs, grundvatten avdunstar och förändrade avrinningsmönster kommer att påverka vårt dricksvatten i längden.

Vattnet är vårt viktigaste källa till liv och det är upp till oss att ta hand om det. Genom att ge vårt dricksvatten de bästa förutsättningarna kommer det också att påverka råvattnet och miljön omkring det.

Klimatkris och miljöförstöring - så kan en vattenrenare hjälpa 
Hjälp vårt vatten genom att investera i en vattenrenare.

Vattenrenaren som förändrar klimatkrisen

Du kan göra skillnad. Våra vattenrenare renar bort 99% av skadliga ämnen och kemikalier, och genom att vattnet återanvänds när det far ut i avloppen, ger det en positiv avkastning för de som återanvänder vattnet. Enkelheten som finns i att investera i en Bluewater vattenrenare och sedan använda den, är genialisk. Det krävs så lite för att förbättra folkhälsan och samtidigt göra en insats för miljön. Vi är en del av ett ständigt kretslopp. Detta förändrar vi det till det bättre, en vattenrenare i taget.

BlueWater Group - ny samarbetspartner till Polarpumpen

Vart kommer vårt tappvatten ifrån?

Vårt dricksvatten kommer typiskt från grundvatten och sjöar. Ett grundvatten som bara blir surare och mer svåråtkomligt tack vare nederbörd och ras i berggrunderna, där mycket vatten samlas. I sjöarna mår det biologiska livet sämre. Undersökningar av fiskar nära reningsverk har visat höga halter av läkemedelsrester såsom lugnande, p-piller och smärtstillande. Tack vare sur nederbörd och högre medeltemperaturer finns det risk för låga vattennivåer, både för sjö och grundvatten. Klimatförändringarna torkar ut vattnet och det vatten som lämnas kvar är av oerhört dålig kvalitet.

Bluewaters vattenrenare

Med hjälp av en Bluewater vattenrenare kan vi hjälpa vår jord på traven genom att rena vårt vatten så gott det går. Tack vare tekniken SuperiorOsmosis förvandlas ditt kranvatten till det överlägset bästa på marknaden. Vattenrenarna finns både i sådana man fäster under diskbänken, och de man installerar vid vattenintaget till huset så att hela huset får rent vatten. Välj vilken som passar dina behov bäst. Ge dig själv och din hälsa de bästa förutsättningarna tillsammans med Bluewaters vattenrenare. Samtidigt verkar du för en bättre miljö och en hållbar framtid.

Läs gärna mer om vattenrening och varför det behövs här

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här