BlueWater Group - ny samarbetspartner till Polarpumpen

Bluewater Group blir ny samarbetspartner till Polarpumpen. Vi på Polarpumpen har alltid tagit stolthet i att sälja hållbara lösningar med fokus på en bättre framtid. En framtid där produkter har lång livslängd som samtidigt sparar på miljön.

Problemen med orent dricksvatten växer sig allt större – det är också någonting vi har saknat i vårt sortiment. En lösning på orent dricksvatten, som i förlängningen också kan hjälpa miljön.

Tillsammans med Bluewater Group ska vi skapa bättre förutsättningar för vår egen hälsa, och andras, genom att rena vårt dricksvatten. För genom den reningen, blir också det vatten som återvinns bättre och lättare att rena. Allting tillhör ett kretslopp och vattnet antagligen det största, eftersom jorden mest består av just vatten. Det är det viktigaste vi har, utan det kan vi inte leva.

BlueWater Group - ny samarbetspartner till Polarpumpen
Polarpumpen i stolt samarbete med Bluewater Group.

Bluewaters vattenrenare

Tack vare Bluewater Groups vattenrenare har vi möjligheten att sätta en ny vattenstandard på kartan – en där kemikalier och andra skadliga ämnen har reducerats till nästan ingenting. Har man råd att investera i sin och andras hälsa och samtidigt bidra till att klimatförändringarna och miljöförstöringen minskar?

SuperiorOsmosis – en patenterad teknik från Bluewater

Bluewater använder sig av en patenterad teknik som skiljer sig från andra vattenrenare, kallad SuperiorOsmosis. Metoden går ut på att vattnet renas genom intelligenta membran, RO (Reverse Osmosis), för att sedan passera genom ytterligare ett filter. SuperiorOsmosis tekniken enkelt förklarad. Det sista filtret renar högeffektivt de allra minsta partiklarna ner till 0.1 nanometer. Tack vare denna teknik blir det också avsevärt mindre spill – mer vatten till kranen och mindre till avloppet.

BlueWater Group - ny samarbetspartner till Polarpumpen
Genom den marknadsledande tekniken SuperiorOsmosis har Bluewater banat väg för framtidens vattenrenare.

Varför välja Bluewaters vattenrenare?

För att Bluewater, precis som vi, vill kunna erbjuda sina kunder det absolut bästa och samtidigt bära med sig ett hållbarhetsfokus. Fördelen med Bluewaters vattenrenare är just det lilla underhåll de kräver, den lilla mängd spillvatten den lämnar och den oslagbara kvaliteten på dricksvattnet. Efter slutförd installation så kommer vattenrenaren i princip att sköta sig själv. Den kommer också att tala om för dig när det är något fel eller när filter behöver bytas (cirka var sjätte månad), så du kan fokusera på annat. Att rädda jorden på annat håll kanske?

Olika modeller på vattenrenare

Att välja en vattenrenare från Bluewater är inte krångligt eller svårt. De olika modellerna tjänar alla samma syfte, och det du som kund behöver göra är att lista ut den mängd vatten du behöver rena egentligen.

Bluewaters olika modeller heter Bluewater Cleone, Bluewater Spirit och Bluewater PRO.
Bluewater PRO renar upp till 6 liter vatten per minut, vilket gör den oumbärlig i större hushåll och lokaler.
Bluewater Spirit renar upp till 3 liter vatten per minut, designad för att platsa under din diskbänk. Tack vare det konstanta flödet av rent vatten, behövs ingen vattentank, vattnet renas på vägen.
Bluewater Cleone producerar upp till 190 liter vatten per dag och får plats under din diskbänk. I vattentanken finns plats för mellan 8-17 liter vatten. Som tillval finns UV-ljus som filtrerar bort bland annat bakterier.

Bluewater spirit får plats under diskbänken
En Bluewater vattenrenare får plats under diskbänken.

Här hittar du alla vattenrenare från Bluewater

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här