pooldrömmen som slog alla förväntningar

Det bästa med att ha pool är att man kan gå direkt från middagen, duscha av sig och hoppa i, säger Veronica.

Från början var tanken att skaffa ett spabad. Men efter lite fundering, kanske framförallt från barnen Lucas och Molly, kom familjen fram till att en pool var en bättre idé. Valet föll på en rund pool från Gre, tillsammans med en Aquaheat poolvärmepump. Nu badar familjen flera timmar om dagen och upplever att årets hemester kommer flyta förbi utan problem.

Sökte efter en snygg pool och en tyst poolvärmepump

Hela familjen i nya poolen från Polarpumpen.
Hela familjen i nya poolen från Polarpumpen.

I Veronicas familj älskar alla att bada. Efter att i flera år haft små uppblåsbara pooler i trädgården ville familjen uppgradera sina badmöjligheter i och med att barnen blivit större. Det viktigaste för familjen var att poolen skulle ha rätt storlek och design, och att den skulle smälta in fint i skogen i bakgrunden.

Dessutom ville Veronica undvika en poolvärmepump som förde för mycket oväsen, eftersom de ville kunna njuta av fåglarnas kvitter och bada i lugn och ro.

Det var en liten oro att vi skulle ha en pool som verkligen stack ut med någon jättestark färg eller så. Så färgen var viktig när vi gjorde vårt val, och sen ville vi att den skulle vara tillräckligt djup och den fick inte heller vara för stor. Sen var vi oroliga för att få hem en poolvärmepump som står och bullrar och låter så mycket att man knappt vill vara i och bada i poolen.

Såhär i efterhand säger Veronica att allt blivit bättre än förväntat. Poolen de valt, en rund pool från Gre, och poolvärmepumpen från Aquaheat har tillfredsställt hela familjens badbehov och dessutom gick beställningen och leveransen mycket snabbare än förväntat.

Veronicas familj hade en varm pool bara tre dagar efter beställning

Poolköpet gick mycket smidigt från början till slut. När familjen beslutat om att skaffa pool bestämde sig Veronica för att Googla efter alternativ. När hon sökte på pooler fick hon upp en träff på en Gre pool som var i helt rätt design. När ordern var lagd tog det sedan inte mer än 2 arbetsdagar innan leveransen var på plats och redan dagen efter kunde familjen hoppa i och bada i en 28 grader varm pool.

Fördelar med pool ovanmark
Sedan monteringen har hela familjen varit i och badat tillsammans många gånger. Barnen, som är mycket nöjda, är oftast i flera timmar per dag. Det har varit helt fantastiskt, resultatet blev över förväntan och den är så uppskattad, säger Veronica.

Att valet föll på en poolvärmepump från Aquaheat var inte planerat, men så här i efterhand är hela familjen mycket nöjd med beslutet. Man hör ju om en del kompisar där barnen bara är i en liten stund innan de blir blåa om läpparna och måste upp igen. Men det händer ju inte för oss. Det är helt fantastiskt hur poolen alltid håller 28 grader, säger Veronica.

Aquaheat Silence Pro Inverter 7 – snabb och tyst  för låga omkostnader

När den poolvärmepump som Veronica hade tittat på var slut i lager valde familjen istället en poolvärmepump i en lite större modell. Aquaheat Silence Pro Inverter 7 värmer pooler på upp till 30 m³, vilket är större än den pool som familjen har idag. Att gå upp lite i kapacitet har dock visat sig vara ett riktigt bra beslut, då poolvärmepumpen värmde upp poolen snabbt och ständigt bibehåller en stadig temperatur på 28 grader utan att det märks av.

Vi har bara en uppvärmd pool utan att man ens märker av poolvärmepumpen. Den är så tystgående att det inte ens hörs att den är där. Och den första uppvärmningen gick så fort!  Vi var i och badade dagen efter och jag blev så förvånad för vi fyllde ju verkligen upp den med kallt vatten.

Veronicas poolvärmepump håller poolen varm dygnet runt. Familjen märker inte av den i varken ljudnivå eller energikostnader och är glada för att de följde råden om att välja en mer kraftfull modell än den de först tittat på.
Veronicas poolvärmepump håller poolen varm dygnet runt. Familjen märker inte av den i varken ljudnivå eller energikostnader och är glada för att de följde råden om att välja en mer kraftfull modell än den de först tittat på.

Aquaheat är en serie poolvärmepumpar särskilt utvecklade för det nordiska klimatet. Design, ljudnivå och effektivitet är i fokus, vilket Veronica med familj verkligen har märkt av och uppskattar.

Energiförbrukningen har knappt varit märkbar och Veronica uttrycker tacksamt att de redan nu har förstått att poolvärmepumpens höga effektivitet kommer innebära att de kan bada i en varm pool även när temperaturen sjunker utomhus efter sommaren.

Vill du också skaffa pool? Gör som Veronica och få rätt helhetslösning för dig!

Veronica ringde in till Polarpumpen och fick hjälp med att välja rätt pool och poolvärmepump utifrån familjens behov och önskemål. Går du också i pooltankar och har en dröm om svalkande dopp i sommar men vet inte vilken pool eller uppvärmning du ska välja? Gör som Veronica och ring till oss på 0770 777 600, så ser vi till att ni får en lika bra helhetslösning som Veronica!

Därför är Veronicas familj nöjda med sitt poolköp från Polarpumpen:

  • Snabb leverans och montering
  • Bra paketerbjudande och helhetslösning
  • Pool i stabil konstruktion och med gott om utrymme för hela familjen
  • Effektiv pooluppvärmning som förlänger badsäsongen för låga omkostnader
  • Snygg lösning som lyfter trädgården och som fått mycket uppskattning från vänner och bekanta

Läs mer om poolvärme och poolvärmepump

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här