Så enkelt köper du bergvärme för bra pris på polarpumpen.se

Ska du köpa bergvärme och har funderingar kring hur du ska gå tillväga? På Polarpumpen kan vi hjälpa dig längs hela vägen – från beställning till installation och service. Här går vi igenom de få stegen du behöver ta för att få en nyinstallerad bergvärmepump och ett varmt och skönt hem.

Så går det till när du ska köpa bergvärme – steg för steg

Att installera bergvärme behöver inte vara en krånglig eller långdragen process. Så här går det till när du köper bergvärme med installation och värmepump hos Polarpumpen:

Steg 1 – Köp din bergvärmepump och installation på polarpumpen.se

På polarpumpen.se hittar du ett rekordbrett sortiment av bergvärmepumpar för olika hus och behov. Du kan enkelt välja mellan olika kraftfulla bergvärmepumpar med eller utan integrerade varmvattenberedare utifrån ditt behov. Självklart erbjuder vi även installation av bergvärme. Via oss, kan du beställa såväl borrning som installation i ett och det finns alltid möjlighet att nyttja ROT avdrag. Det enda du behöver göra är att efterfråga en gratis offert, så sköter vi resten.

Steg 2 – Vi ringer dig och bokar in ett datum för installationen

Efter att vi fått in din offertförfrågan ringer vi upp dig för att gå igenom våra förslag. Vi strävar alltid efter att nå fram till en så perfekt lösning som möjligt utifrån dina behov och förutsättningar. Våra experter diskuterar förslagen med dig, så att du sedan kan välja vilken bergvärmepump du vill ha och när du vill att vi ska installera den åt dig.

Tillsammans bokar vi in en dag för borrningen av din energibrunn som sedan följs av en dag då installatören anländer för att koppla in och installera din nya bergvärmepump.

Steg 3 – En container levereras till din trädgård inför borrningen

Innan installation av bergvärme levereras en container till din trädgård
Lastbil med den container som samlar upp det krossade stenmjöl och vatten som uppkommer vid borrning.

Ett tag innan det utsatta datumet för borrningen levereras den container som ska fyllas med krossat stenmjöl som uppkommer i och med borrningen till din trädgård. Containern fraktas sedan bort så snart borrningen är klar.

Läs mer om borrning av bergvärme här. 

Steg 4 – Borrningen av energibrunnen genomförs på utsatt datum

På den utsatta dagen anländer vår borrare med borriggen till ditt hus för att genomföra borrningen. Borrningen tar några timmar upp till en dag beroende på förutsättningarna och hur djupt hål som behöver borras. Du kan välja att vara hemma under borrningen, men det går precis lika bra att vara på annan plats under tiden.

Steg 5 – En installatör anländer hem till dig och installerar bergvärmepumpen

Efter att borrningen är klar kommer en av våra installatörer hem till dig för att installera din nya bergvärmepump. Under installationen behöver du vara på plats för att öppna till huset och visa var bergvärmepumpen ska stå. Installationen tar inte särskilt lång tid och går snabbare ifall du har förberett utrymmet tidigare.

Polarpumpen erbjuder installation av bergvärme över hela sverige
Välj när du vill att installatören ska anlända och installera din nya bergvärmepump.

Steg 6 – Du är nu redo för att njuta av ett energisnålt och uppvärmt hem

Nu är du redo för att njuta av ett hem med hållbar och energisnål uppvärmning! Du får en snabbare genomgång kring hur du använder din nya bergvärmepump tillsammans med installatören på plats. En stor fördel med bergvärmepumpar är att de kräver mycket lite underhåll och är enkla att använda – samtidigt som de ger dig en mycket stor energibesparing under lång tid framöver. Grattis till en god investering!

Är du intresserad av att veta mer om installation och köp av bergvärme?

Känner du att du vill veta mer, nu när du vet hur du går tillväga för att köpa bergvärme? Vi svarar gärna på dina frågor via telefon eller via [email protected]. Självklart kan du även välja att skicka in din offertförfrågan direkt – så kontaktar vi dig med våra förslag så snart vi kan!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här