Daikin nyheter luft-luftvärmepumpar Siesta R-serien

Nytt köldmedium, hög energieffektivitet, ny snygg design och ett större fokus på att du ska få det bästa inomhusklimatet. Nyheterna är många när Daikin presenterar sin nya serie med luft-luftvärmepumpar – R-serien. Du hittar just nu flera nya luft-luftvärmepumpar från Daikin i vår butik!

Nya versioner av storsäljarna – Daikin C35-R och C50-R

Daikin WiFi-styrningNu kommer Daikin C35-R och C50-R – en ny uppdaterad version av storsäljarna Daikin C35 och C50. De nya luft-luftvärmepumparna kommer med nytt köldmedium, nya smarta funktioner och ny snygg design. Rör det sig verkligen om en ny version? Daikin C-R har så många förbättringar mot föregångaren att det i princip rör sig om en helt ny luft-luftvärmepump. Vi inkluderar dessutom WiFi-styrning precis som för C35 och C50.

Ny Duo och Trippel i R-serien

Bland nyheterna i R-serien finns också en ny Duo och en ny Trippel. De använder köldmediet R32, har ny attraktiv design och innehåller en rad funktioner som saknas i de tidigare modellerna. Exempelvis har de Daikins avancerade luftreningssystem med titanapatitfilter och Flash Streamer.

Med ”nya” köldmediumet R32

Daikins nya R-serie använder sig av köldmediumet R32. Daikin är snabba med att svara på EU:s krav på köldmedium med mindre påverkan på växthuseffekten om det skulle läcka. Vill du ha den miljövänligaste luft-luftvärmepumpen? Då ska du välja en med köldmedium R32.

Större fokus på ditt inomhusklimat

Intelligent Eye-närvarosensor
Intelligent Eye anpassar luftflödet efter om någon är närvarande. Luftflödet riktas bort från människor och förbrukningen sänks när ingen är närvarande.

Daikin R-serien ingår i Daikins Bluevolution-satsning. En satsning på att du ska få ett bättre och behagligare inomhusklimat.

Flash Streamer luftrening
Daikins luftreningssystem har ett filter som samlar upp damm, Flash Streamer vars elektroner bryter ned skadliga partiklar och ett fotokatalytiskt filter med titanapatit som bryter ned lukter. Allt för att du ska få en hälsosam och behaglig hemmiljö.

Innedelarna har:

  • Närvarosensorn Intelligent Eye – riktar bort luftflödet så du slipper drag, och minskar energiförbrukningen när ingen är närvarande.
  • Horisontell och vertikal swingfunktion – för effektiv spridning av den varma luften.
  • Flash Streamer och titanapatitfilter – renar inomhusluften från virus, mögel och bakterier.
  • Du hittar alla Daikins nya luft-luftvärmepumpar här.

Läs mer om luftvärmepumpar för värme och kyla i hus och villor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här