Polarpumpens blogg om energi, uppvärmning och värmepumpar header
Polarpumpens blogg om energi, uppvärmning och värmepumpar

Vi har precis uppdaterat våra fuktsidor i e-butiken med massa nytt spännande innehåll. Här hittar du viktig information om hur och varför fuktproblem uppstår, hur du kan få reda på att du har problem med fukt i huset och hur du kan åtgärda eventuella problem. Välkommen in och lär dig mer om fukt!

fukt

Ny information

Det som är nytt på fuktavdelningen är att där finns massor med ny information. Du kan gå in och läsa på om fukt i olika steg – allt från hur fuktproblem uppstår till hur man går till väga för att sanera eventuella mögel- och rötangrepp.

Samma produkter och tjänster

Informationen är utbyggd, men produkterna är kvar. Det beror helt enkelt på att vi är mycket nöjda med den samling produkter och tjänster, som vi har att erbjuda i vårt sortiment.

Våra fukttjänster är:

Du kan även efterfråga:

Hälsosamt inomhusklimat

Vi är kända för våra värmepumpar, men för oss känns det naturligt att i större utsträckning fokusera på produkter och tjänster, som ger ett hälsosamt inomhusklimat. Uppvärmning, ventilation och fukt hänger ihop. Förändrar man en parameter, påverkas de övriga. Därför känns det naturligt för oss att inte bara erbjuda produkter, som ger värme och ventilation, utan också tjänster och produkter inom fuktområdet.

Energisnåla lösningar

Våra tjänster inom fukt, går självfallet i samma ton som våra övriga produkter – nämligen att de är energisnåla. Trygghetsvaktens avfuktare är intelligenta och anpassar sina insatser efter den aktuella situationen. På så vis förbrukar de inte mycket energi. Vår armerade marktäckning har en isolerande effekt och skyddar på så vis mot värmeförluster.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här