Samsung nordic serie
samsung ny serie 2020, windfree luftvärmepump

När det kommer till värmepumpar med hög kvalitet och avancerad teknik kan man alltid lita på Samsung. Deras senaste tillskott till värmepumpsfamiljen är tre nya luftvärmepumpar utrustade med den senaste teknologin inom AI. Samsung Nordic Wind-Free™, Nordic Home och Nordic Home Premium anpassar sig efter dig och dina behov så att ditt inomhusklimat alltid är precis som du vill ha det.

Samsung Nordic – Intelligent värme

De nya värmepumparna är utrustade med AI Auto Comfort som automatiskt analyserar rummets tillstånd och dina användningsmönster. Baserat på dina preferenser och hur utomhustemperaturen ser ut, anpassar och skapar den ett perfekt inomhusklimat helt automatiskt. Samsung Nordic Wind-Free™ är dessutom utrustad med rörelsedetektorer som gör att den går ner i energisparläge om ingen rörelse upptäcks i rummet efter 20 minuter, för att sedan automatiskt återgå till normalt läge så fort aktivitet upptäcks.

Good Sleep Mode för förbättrad sömn

Något de tre modellerna har gemensamt är att de har en låg ljudnivå så att de med fördel kan placeras i sovrummet för att ge optimala förhållanden för en god natts sömn utan att störa. Samsung Nordic Home kommer även med Good Sleep Mode som automatiskt skapar det perfekta klimatet för ditt sovrum under sömnens alla stadier.

Läs mer om de nya luft-luftvärmepumparna och hitta din modell här:

NORDIC WIND-FREE

SAMSUNG NORDIC WIND-FREE™25

SAMSUNG NORDIC WIND-FREE™35

NORDIC HOME PREMIUM

SAMSUNG NORDIC HOME PREMIUM 25

SAMSUNG NORDIC HOME PREMIUM 35

NORDIC HOME

SAMSUNG NORDIC HOME 25

SAMSUNG NORDIC HOME 35

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här