Måndagen den 11 maj klockan 20 är det dags för dig att knappa in Kanal 5 på din TV. Då medverkar nämligen Polarpumpen i Sofias änglar och installerar ett helt nytt värmesystem.

Sofias änglar

Sofias änglar är programmet där Sofia Wistam, och de två tv-snickarna Johnnie och Mattias, hjälper familjer som hamnat i svåra omständigheter i livet. Med sina olika kunskaper hjälper de till och gör livet lite lättare för den medverkande familjen.

Måndagens avsnitt

Kanal 5 beskriver själva måndagens avsnitt;

Anna och Tony drömde om ett liv på landet med sina barn och började bygga hus i Hölö. Men drömmen krossades då Tony fick lungcancer. Sofias änglar hjälper familjen med nytt värmesystem och sonen får en egen fotbollsplan och en överraskning av AIK.

Vad installeras i programmet?

I avsnittet installerar de certifierade kylteknikerna Thomas Persson och Nenad Stankovic  en Fujitsu Slim och en Fujitsu LTCN i Anna och Tonys hem.

”Det var jätteroligt att kunna hjälpa till och underlätta en del av Anna och Tonys liv, med något som vi kan väldigt bra – värmesystem. En kan inte göra allt, men vi alla kan göra något för att hjälpa varandra, och detta är verkligen något jag kan tänka mig att göra igen” berättar Thomas:”jag hoppas alla som kan kommer att se programmet på måndag”.

Nenad installerar med glädje en av luft-luftvärmepumparna.
Nenad installerar med glädje en av luft-luftvärmepumparna.
Anna och Tony blir instruerade om hur värmepumparna fungerar.
Anna och Tony blir instruerade av programledaren Johnny, om hur värmepumparna fungerar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här