Vi utökar vårt redan rekordbreda sortiment med luftvärmepumpar från Sharp – ett japanskt varumärke, som är välkänt inom värmepumpsbranschen.

Kunden ska få välja

Det rekordbreda sortimentet är en grundtanke hos Polarpumpen. Vi tycker att det är viktigt att du som kund själv får välja det som passar dig bäst. Med ett rekordbrett sortiment, kan du hitta en luft-luftvärmepump som verkligen passar dina behov och husets förutsättningar.

Samtidigt är vi mycket noga med att endast välja kvalitetsmärken, som våra medarbetare själva tror på, så Sharp passar väl in i vårt sortiment.

SharpSharp

Sharp är välkända för sin elektronik och har miljö och användaren i fokus. När det gäller luft-luftvärmepumparna från Sharp, så har man låtit sig inspireras av naturen och utnyttjat fenomen i naturen, för att exempelvis skapa ett så bra luftflöde som möjligt.

» Våra luft-luftvärmepumpar från Sharp

De nya luftvärmepumparna från Sharp – Z35 & Z40

Sharp Z-serien är utvecklad för det nordiska klimatet, med en energisparande hetgasavfrostning. Sharp har också lagt mycket stort fokus på att få till ett optimalt luftflöde. Med ett bra luftflöde sprids värmen effektivt från luftvärmepumpen. Det krävs mindre energi för att sprida den varma luften, än vad som krävs för att värma upp den. Med ett bra luftflöde kan du därför få en bättre effekt i huset.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här