Zodiac

Utgången modell

Vortex PRO 4WD RV 5500 har utgått och ersatts med VorteX PRO RV 5380


Vortex PRO 4WD – Uppnå det perfekta städresultatet i poolen

Luta dig tillbaka och låt poolroboten göra jobbet – med den senaste innovationen Vortex PRO 4WD rengöringsrobot får du en effektiv och bekväm rengöring av poolen. Fungerar för pool med trappor och olika typer av beklädnader som exempelvis kakel, polyester och målad betong.

Rengör poolen när du inte är hemma

Du kan välja ett program som poolroboten ska anpassa sig efter, beroende på hur avancerad rengöring du vill ha. Om du ska åka bort kan du programmera in rengöringscykler för upp till sju dagar så att poolen är rengjord och fräsch tills du är tillbaka.

Rengöringsrobot för alla underlag

Vortex PRO 4WD har fyrhjulsdrift som passar alla underlag.
Vortex PRO 4WD har fyrhjulsdrift som passar alla underlag.

Tack vare sin fyrhjulsdrift får Vortex PRO RV5500 ett bra grepp på väggarna i poolen och kan enkelt ta sig över eventuella hinder och trappor. Oavsett poolens form eller lutning rengörs både väggar, botten och vattenlinjen effektivt.

Bibehållen sugkraft under hela rengöringen

Vortex PRO RV5500 använder sig av en cyklon-teknologi som innebär konstant och effektiv sugkraft. När smutsen har sugits upp bildas en kraftfull virvel inuti filtret som motverkar att filtret inte täpps igen och rengöringsroboten kan på så sätt bibehålla sin sugkraft under hela rengöringscykeln. Det extra stora munstycket gör det möjligt att suga upp och lagra en större mängd av smutspartiklar oavsett typ. För att tömma filterbehållaren krävs endast ett knapptryck och handtaget lyfts automatiskt upp så att behållaren enkelt kan tas loss och rengöras. Indikatorn visar när det är dags att tömma filtret.

Ergonomisk med patenterat lyftsystem & transportvagn

Vortex PRO 4WD är utrustad med ett patenterad lyftsystem som gör att det är enkelt att lyfta upp poolroboten ur vattnet. Ett snabbt knapptryck gör att roboten förflyttar sig mot en poolvägg och klättrar upp till vattenlinjen med hjälp av en bakre vattenstråle. Det ingår en transportvagn i ditt köp, som gör att det blir smidigt för dig att transportera poolroboten mellan pool och förvaringsutrymme.

Kabeltrassel – ett minne blott

För ytterligare bekvämlighet är poolroboten också utrustad med en Swivel-anordning som innebär att kabeltrassel är ett minne blott. För att undvika trassel och öglor roterar axeln runt sig själv, och ordnar sig smidigt när rengöringscykeln avslutas.

Fler fördelar:

transportvagn poolrobot Polarpumpens Energiblogg
  • Transportvagn ingår
  • Anpassas efter poolens form
  • Flera olika städprogram
  • Fungerar i trappor
  • Indikator för filter
  • Smart lyftsystem
  • Undvik kabeltrassel
  • Extra brett suginlopp

För att köpa denna produkt behöver du klicka på ”fråga om pris” och fylla i offertformuläret, så kommer vi att skicka en offert till dig. Det på grund av restriktioner från tillverkare.


zodiac–vortex

Teknisk Information

Generellt
Garanti3 års materialgaranti.
MärkeZodiac
ModellRV 5500
SerieVortex
ProdukttypPoolrobot
UtrustningTransportvagn, Kontrollpanel, Filterbehållare, Kinetisk fjärrkontroll utrustad med rörelsegivare, Kontakt + borstar
Pool
Max poolstorlekm15 x 7
Arbetsområde (max / min)
°C35/15
Robot
FiltreringskapacitetL5
Antal motorerst3
RengöringscyklerFlerval
Drivsystem4-hjulsdrift
RengöringsområdenBotten, väggar och vattenlinje
Enhet
Viktkg9.5
Dimensioner höjdmm270
Dimensioner breddmm480
Dimensioner djupmm430
Bruttohöjd [mm]mm460
Bruttobredd [mm]mm560
Bruttolängd [mm]mm560
El
Kabellängdm21
Effekt (Max.)W150
Spänning till robotvdc30
StrömförsörjningØ, V, Hz-, 230, 50

Utgången modell

Vortex PRO 4WD RV 5500 har utgått och ersatts med VorteX PRO RV 5380

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här