Mitsubishi Ecodan erbjuder dig en av marknadens bästa luft-vattenvärmepumpar, och vi kan nu erbjuda dig ytterligare modeller i vårt rekordbreda sortiment. Varför ska du välja just Mitsubishi Ecodan? – Vi förklarar varför.

Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepumpar

Supereffektiv inverter för kalla Norden

Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepumpar tillhör marknadens bästa. Med värmepumpens utmärkta testresultat hos Energimyndigheten, kan du känna dig trygg med att besparingen blir stor. Mitsubishi Electric har arbetat hårt med att få till effektiv uppvärmning av både hus och tappvatten.

Mitsubishis luft-vattenvärmepumpar är effektiva vid låga temperaturer. De kraftigaste Ecodan-modellerna använder Mitsubishis unika Zubadan-teknik, vilket ger ännu bättre effekt i kalla temperaturer.

Förberedd för framtiden

Mitsubishi har redan nu förberett sin luft-vattenvärmepump för framtidens önskemål. Det går exempelvis att koppla till solfångare och andra värmekällor, om du så önskar.

trådlos fjärrkontroll Smidiga alternativ för styrning

Förutom en smidig kontrollpanel på innedelen finns smidiga alternativ för dig som vill få ytterligare kontroll på uppvärmningen. Mitsubishi erbjuder dels en trådlös fjärrkontroll med rumsgivare, som du själv kan flytta runt i huset till lämplig plats, och dels MELCloud, som möjliggör styrning via mobil, surfplatta och dator.

» Här hittar du tillbehör till Mitsubishi Ecodan luft-vatten

Ett lärande system

Mitsubishi har utvecklat en självlärande luft-vattenvärmepump. Systemet lär sig med tiden att känna igen mönster för uppvärmning i ditt hus och anpassar driften därefter. På så vis kan du spara lite extra pengar.

Ett flexibelt system

Mitsubishi Ecodans innedel med inbyggd tank är ovanligt liten (160 cm hög) och lätt att placera även i utrymmen med lite lägre i tak. Medan innedelen med tank erbjuder en komplett lösning, erbjuder hydroboxen flexibilitet. Med hydroboxen kan du exempelvis själv välja storlek och format på varmvattenberedaren.

Mitsubishi Ecodan finns dessutom i två varianter – package eller split. I package-modellerna är det vatten mellan utedel och innedel, och i splitmodellerna är det köldmedium. Det är ingen nämnvärd skillnad i effektivitet, det är bara att välja det alternativ som passar dig bäst.

Köpa Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepump

Om du är intresserad av en Mitsubishi Ecodan är du välkommen att höra av dig till våra rådgivare på 0770-777 600 eller [email protected] De hjälper dig att välja ut en Mitsubishi Ecodan som passar förutsättningarna i ditt hus. Du kan också läsa mer om de olika produkterna här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här