AirPatrol, detta smarta verktyg som underlättar användandet av din värmepump och ser till att du alltid har koll på uppvärmningen av ditt hem, uppdaterade i höstas sin befintliga app. Har du som AirPatrol kund inte uppdaterat din app har den förmodligen strulat lite för dig det sista.

Detta är dock ett problem som är snabbt löst. Om du följer guiden nedan har du en uppdaterad app alldeles snart, med nya funktioner för att du ska kunna anpassa din värmepump efter dina behov.

Hur uppdaterar jag min app?

Android:

Öppna Google Play -> leta upp symbolen för ’Mina appar -> Tryck på ’Uppdatera’ vid appen AirPatrol.
Om du haft problem med appen är ett tips att godkänna automatisk uppdatering om du önskar ha det, något du gör under meny och sedan markerar ’Uppdatera automatiskt’.

Apple

Öppna App-Store genom att klicka på App Store-> klicka på Uppdateringar (i högra hörnet) -> klicka på Uppdatera alla eller klicka på en enskild app och klicka Uppdatera.

Windows:

Du öppnar Windows Store genom att klicka på Store -> Svep från skärmens högerkant och tryck på Inställningar -> klicka på Appuppdateringar  -> Välj uppdatera AirPatrol.
Även på Windows kan du välja automatisk uppdatering. Då följer du samtliga steg men ser i sista steget till att Uppdatera mina appar automatiskt är inställd som Ja.

Varför en uppdatering av AirPatrols app?

I oktober var det dags för en uppdatering av AirPatrols befintliga app efter två år på marknaden. Två fördelar med uppdateringen är att designen fungerar bättre på skärmar i olika storlekar, och att send-knappen har flyttats upp till högra hörnet. Använder du dig av AirPatrols sms-tjänst bör du nu ange vilken typ av AirPatrol du har, så att din styrning anpassas efter just dig.

Ännu en nyhet för appen är att du bör ange vilken tillverkare du har av din värmepump vilket underlättar vid användningen av AirPatrol. Det meddelas även att fler uppdateringar är att vänta, kanske till och med en modell-baserad app?

Utöver dessa skillnader ska appen fungera precis som vanligt, och det är inga problem att fortsätta använda AirPatrol med din luft-luftvärmepump!

Nya appen – Kom igång!

1. Först väljer du WiFi-styrning eller SMS-styrning bild 1
2. Därefter väljer du modell, fyller i nummer och anger märket på din luft-luftvärmepump. bild 2
3. Sist men inte minst, klickar du på Heat mode när du vill ändra läge, Auto när du ska anpassa och på gradantalet när du vill ändra värmen. bild3

Lycka till!

 

6 KOMMENTARER

 1. hur byter jag wifi nätverk. när jag försöker ändra temp via appen får jag meddelande: fel.kommando skickades ej

  • Hej Torsten,

   Du kan göra en hård omstart på enheten, det ska stå i manualen. Sedan kan du installera om fjärrstyrningen.

   Vänliga hälsningar
   Emelie på Polarpumpen

 2. Har försökt återansluta efter byte av telefon men trots många tips funkar inte. SÅ KÖP INTE AIR PATROL det är skräp och går inte att få relevant support!

  • Tråkigt att du är missnöjd. Vi valde för en tid sedan att sluta sälja AirPatrol, och har gått över till andra liknande produkter.

   Med vänlig hälsning,
   Anna

 3. Hej!
  Jag har Air Patrol SMS, VER: BAC1.15.b46.
  Jag skickar meddelande om att värma, 22 grader och får svar: Pump on; Mode Heat; Fan: Auto. Temp: 22 C; Room: 14 C.
  Tyvärr så startar inte pumpen att värma. Jag har testat dosan, att signalen går fram och det gör den.
  Appen uppdaterad senast 24 april 2020.
  Värmepump och Air Patrol köpt hösten 2015. Vad är problemet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här