TrygghetsVakten Vind

I kvällens avsnitt av Äntligen Hemma figurerar TrygghetsVakten. Nämligen bestämt TrygghetsVakten Vind – marknadens bästa avfuktare för vinden, som du hittar i vårt sortiment.

Hos Polarpumpen hittar du flertalet olika produkter från Trygghetsvakten till vinden:
» Alla produkter från TrygghetsVakten

Säkerställ ett friskt hus

Så här skriver TV4 om inslaget: ”Svenskar är bra på att spara energi i sina hus men frågan är hur husen mår när man inte längre eldar med olja eller ved. Martin tittar närmare på det.” Det är ett vanligt problem att huset inte mår bra av energisparande åtgärder. Uppvärmning, ventilation och fuktproblem hänger ihop, och när man förändrar något, påverkas det andra. Ökad isolering eller byte av värmekälla är typiska anledningar till försämrad ventilation och fuktproblem i huset.

För oss på Polarpumpen är helheten viktig och vi erbjuder därför smarta energibesparande lösningar inom både uppvärmning, ventilation och fukt. Hos oss kan du få hjälp att spara energi, samtidigt som du kan säkerställa att huset mår bra.

Energisnåla avfuktare från TrygghetsVakten

För oss är TrygghetsVakten den självklara lösningen på problem med fukt. TrygghetsVaktens avfuktare säkerställer ett fuktsäkert klimat, samtidigt som de drar minimalt med energi. Att TrygghetsVaktens avfuktare är så energisnåla beror på att de är intelligenta. Genom att mäta förutsättningar som temperatur och luftfuktighet både ute och inne, kan avfuktaren avgöra när en åtgärd verkligen behövs och välja den mest energisnåla lösningen.

Trygghet länge

Ytterligare en anledning till att vi gillar TrygghetsVakten är att TrygghetsVaktens avfuktare har en mycket lång hållbarhet – uppskattad till hela 50 år!

Dessutom slipper du täppa till all ventilation för att använda TrygghetsVakten. Det ger ett tryggare system, eftersom utrymmet inte snabbt förfaller vid ett strömavbrott eller om avfuktaren skulle gå sönder.

TrygghetsVakten Vind

Den här tiden på året är risken stor för problem med fukt på vinden. En vanlig anledning till detta är att varm och fuktig luft från boytan tar sig upp på vinden, där den kyls ned och kondenserar. Detta beror på bristfällig ångspärr och att ventilationen i boytan inte fungerar som den ska.

TrygghetsVakten Vind finns i två utföranden – TrygghetsVakten Vind Start och TrygghetsVakten Vind Classic. Start är för dig som vill undvika fuktproblem och Classic är för dig som vill undvika att fuktproblem uppstår igen efter vidtagna åtgärder. Båda avfuktar genom ventilation, men Classic innehåller dessutom en värmeslinga som skyddar mot höga fuktnivåer, när det inte räcker med ventilation – exempelvis om luftfuktigheten är för hög utomhus.

TrygghetsVakten har även intelligenta och energisnåla avfuktare för krypgrunden. Du hittar alla våra produkter från TrygghetsVakten här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här