Polarpumpen har inlett ett partnerskap med Telge Energi, det gröna elbolaget som erbjuder 100 % ren el endast från förnybara energikällor. Tillsammans ska Polarpumpen och Telge Energi arbeta för en mer hållbar energianvändning. Polarpumpen arbetar dagligen med produkter som har en låg miljöpåverkan och som ger värme på ett effektivt och hållbart sätt. Telge Energi har tagit en tydlig ställning för miljön och klimatet och ett samarbete mellan de två parterna föll sig därför naturligt.

martin_gerre

Att samarbeta tillsammans med Telge Energi som delar våra värderingar, känns som en självklarhet. Vi ser att detta partnerskap kommer att bidra till en mer energisnål uppvärmning och att vi tillsammans kan bidra till att miljön och klimatet tar ett steg i rätt riktning, säger Martin Gerre, vd på Polarpumpen.

Telge Energi har 175 000 kunder och säljer endast ren el från 100% förnybara energikällor som sol, vind och vatten. För Telge Energi är hållbarheten en självklar del av hela koncernens affärsidé. Jonas Månsson är chef för Digital försäljning och Partnerskap och beskriver samarbetet så här:

Samarbetet med Polarpumpen har växt fram tack vare ett stort och viktigt syfte; att gemensamt se till att vi hjälper våra kunder att spara på klimatet samtidigt som de också sparar pengar. Vi ser att det framför allt är hållbarheten som förenar våra intressen och vi är väldigt glada över att ha Polarpumpen som vår nya samarbetspartners, säger Jonas Månsson, Telge Energi.

Du som är eller blir kund hos Telge Energi har, i och med det nya samarbetet, ett förmånligt erbjudande hos oss på Polarpumpen.
Läs mer om erbjudandet här!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här