solcellsstödet ökar med 200 miljoner

I Januari rapporterade Energibloggen om att årets solcellsbidrag var på väg att ta slut. För dig som har funderat på att installera solceller till ditt hem har vi nu goda nyheter. I årets vårändringsbudget meddelar regeringen, Centern och Liberalerna att man väljer att utöka stödet med hela 200 miljoner kronor. Det totala solcellsstödet ligger nu på drygt en miljard kronor.

Spara 20 procent av kostnaderna för dina solceller

Att köpa och installera [yadawiki link=”solcell” show=”solceller”] kan bli dyrt och därför har Regeringen sedan 2009 infört ett stöd för de som vill investera i solenergi till sitt hem, för att underlätta för privatpersoner som vill investera i grön energi. Stödet ligger för närvarande på 20 procent av den totala kostnaden medan ROT avdraget ligger på 9 procent.

Köp dina solceller på Polarpumpen redan idag

Se till att investera i solceller innan årets solcellsbidrag tar slut. Hos oss på Polarpumpen kan du köpa dina solceller smidigt redan idag och vi hjälper dig gärna med att skräddarsy en lösning som passar dig och dina behov.

Köp dina solceller här

Vill du ha expertråd eller önskar prata med någon av våra försäljare så kan du nå oss direkt på 0770-777 600 eller via mail.

Se vad dina kostnader blir med hjälp av vår solcellsguide

Med hjälp av vår solcellsguide kan du nu enkelt ta reda på vad kostnaden skulle bli för att installera solceller till just ditt hus. Testa dina kostnader här.

Och kom ihåg – med solcellsbidraget blir kostnaderna hela 20 procent lägre!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här