Sofias Änglar är programserien som hjälper olycksdrabbade människor att färdigställa sina hem, med hjälp av Polarpumpen som medverkar som sponsor.
“Dessa familjer har drabbats av så stor sorg att de ofta blivit helt handlingsförlamade och har svårt att klara av vardagen, än mindre renovering av ett hus” säger Cecilia Hall, projektledare på Nordisk Film TV.

Cecilia Hall, projektledare
Cecilia Hall, projektledare

Den omtyckta programserien som leds av Sofia Wistam, Mattias Särnholm och Johnnie Krigström gick förra veckan in på sin sjätte säsong. Cecilia berättar att programidén till mångt och mycket bygger på stort engagemang, både från medarbetare och sponsorer.

Majoriteten av det material, produkter och tjänster som används vid husrenoveringarna är finansierade genom sponsring från olika aktörer, bland annat från Polarpumpen som ovärderligt bidragit med värmepumpar både i år och i tidigare säsonger, säger Cecilia Hall.

I kvällens avsnitt av Sofias änglar besöker trion Skutskär och Catarina med familj
I kvällens avsnitt av Sofias änglar besöker programtrion Skutskär och Catarina med familj. Foto:Magnus Ragnvid

Sofias Änglar är ett av Kanal 5 mest sedda program och Cecilia Hall tror att programseriens genuina vilja att stötta och hjälpa människor är en förklaring till de höga tittarsiffrorna.

Vi får väldigt fin respons på programmet, både från de medverkande och från tittare som följer serien, jag upplever verkligen att vi gör skillnad, säger Cecilia.

Andra avsnittet av Sofias Änglar sänds ikväll kl 20.00 på Kanal 5 och på Kanal 5 streamingtjänst www.dplay.se

2 KOMMENTARER

 1. Väldigt fint att hjälpa personer som har hamnat i en livskris!
  Bra att det går att ordna med sponsorer!

  Jag undrar bara vart de ”gamla” inredningarna/vitvaror ets hamnar? Kastas de bort?
  Det vore väl synd att slänga bort dom, skänk dom till någon som behöver dom.

  • Hej Britt-Louise,

   Roligt att du tycker om detta och du har en väldigt relevant fråga. Vi har ju bara bidragit med nya produkter till programmet. Vad som händer med gammal inredning och vitvaror har vi därför inte varit inblandade i. Kolla med dem som driver programmet och se om de kan svara på din fråga.

   Med vänlig hälsning
   Anna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här