Polarpumpen

Det är alltid lika härligt att få beröm från kunder, och när någon tar sig så pass mycket tid som Rolf i Karlsborg har gjort, för att uttrycka sin tacksamhet, så är det svårt att bli annat än otroligt glad och stolt! TACK Rolf!

”RÄDDAD AV POLARPUMPEN AB – En solskens historia

Goda vänner rekommenderade varmt POLARPUMPEN AB som förmodligen Sveriges mest kostnadseffektiva och pålitliga leverans- och installationsalternativ då det gäller luft värmepumpar.

Nog så sant skulle det visa sig.

Några år tidigare och efter en del krångel hade en annan leverantör installerat en luft värmepump av ett känt fabrikat i min villa. Själva luft värmepumpen har fungerat bra men effekten har inte riktigt räckt till. Detta var, mot bättre vetande, skäl till att märkestroget vilja anskaffa ytterligare en luft värmepump av samma slag för källarvåningen.

Frida Wahlbeck, Polarpumpen AB, tog emot min telefonorder.  Genom Frida Wahlbecks ”proffsiga” kontrollfrågor visade det sig att min tilltänkta värmepump endast hade hälften av den kapacitet som behövdes för att värma källarvåningen!

För att täcka behovet och som ett bättre alternativ rekommenderade Frida istället en kraftfull Fujitsu-pump med överkapacitet. Den slutliga beställningen blev naturligtvis Fujitsu-pumpen tillsammans med ackrediterad installation.

STORT TACK FRIDA! Du räddade en envis människa från sin egen dumhet.

Någon dag efter beställning kontaktades jag av en installatör med överenskommelse om installation två dagar senare.

Vid den utsatta tidpunkten lyste installatören med sin frånvaro. Något besked om ändrade planer hade han inte lämnat!

Av denna anledning kontaktades en förvånad Björn Aldrin, Polarpumpen AB. Björn lovade att omedelbart ta tag i ärendet och komma med besked innan dagens slut, vilket han också gjorde.

Det visade sig att den kontrakterade installatörsfirman, utan att meddela Polarpumpen AB, drabbats av sådana ”svårigheter” att verksamheten plötsligt upphört!

Björn Aldrin, som också är ett av Polarpumpen AB’s stjärnskott, lovade att omgående ställa allt till rätta genom att anlita annan installatör.

Två dygn senare var min kraftfulla Fujitsu värmepump installerad och värmde villan!

TACK BJÖRN! Ditt och Fridas resoluta, snabba och rådiga ingripande bekräftar det förtroende och omdöme som mina vänner lämnat då de rekommenderade ert företag. Nu förstår jag varför!!!

Rolf Helin, Karlsborg”

Se originalbrevet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här