Installation
I våra premium-installationer gör proffsen jobbet.

Vi på Polarpumpen vill ständigt utveckla och bygga vidare vårt koncept, att erbjuda en helhetslösning för dig som kund och dela med oss av vår kunskap.
Att ta fram premium-installationer kändes därför som ett steg i rätt riktning. En premium-installation innebär att våra kunniga och erfarna installatörer sköter allt arbete. Hela kedjan från inbärning till inkoppling.

Kompletta installationspaket

De värmepumpar som vi idag erbjuder premium-installationer på är luft-vatten, frånluft och bergvärme när det gäller utbyte av en befintlig värmepump. En premium-installation är ett installationspaket för dig som hellre låter ett proffs ordna med allt. Du som kund kan därför slappna av medan installatören bär in din nya värmepump till den plats där den ska installeras, och ser till att den kopplas upp mot ditt befintliga system. En elektriker kommer att finnas på arbetsplatsen för att säkra att värmepumpen får rätt spänning. När installationen är färdig och du har fått instruktioner om produkten tar installatören med sig din gamla elpanna eller värmepump och kör den till en återvinningsstation.

Mer om vår premium-installation för luft-vattenvärmepumpar

Mer om vår premium-installation för frånluftsvärmepumpar

Här hittar du vår premium-installation för utbyte av bergvärmepump

Tydliga produktblad ger en enkel överblick

I våra produktblad för våra installationer får du en tydlig överblick över vad som ingår, och självklart kan du alltid nyttja ROT-avdraget. Jämför de olika installationerna, standard och premium, och bestäm vilken som passar bäst för dig. Vi har också specificerat vad du som kund behöver tänka på och vad som behöver förberedas innan installationstillfället.

Så här går det till när du ska köpa en värmepump med premium-installation:

  • Hitta den värmepump som passar dig bäst. Behöver du tips och råd kan du alltid ringa in till vår kundtjänst där våra erfarna säljare guidar dig till rätt värmepump. Lägg till premium-installationen i ditt köp, välj med eller utan ROT-avdrag.
  • Du blir kontaktad av en certifierad installatör via telefon för inbokning av en tid som passar er båda.
  • Du som kund kontrollerar att du har genomfört de förberedelser som krävs innan installationstillfället. Vad som behöver förberedas står specificerat i produktbladet för din installation.
  • Installatör och elektriker anländer på installationsdagen och ser till att din värmepump blir korrekt installerad och inkopplad.
  • Njut av ett härligt, uppvärmt hem!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här