poolrobot

Vill du få mer tid över till att njuta av en ren pool och slippa tråkig rengöring? Med en poolrobot kan du släppa ansvaret och överlåta rengöringen till pooldammsugaren som sköter jobbet åt dig!

Hur fungerar en poolrobot?

En poolrobot är motsvarigheten till din automatiska robotdammsugare för hemmet. Det enda du behöver göra är att koppla in poolroboten i ett eluttag och välja rengöringsprogram, sen sugs smuts och löv effektivt upp medan du kan njuta av att göra annat. När rengöringsprogrammet är avklarat behöver du enbart tömma och spola av filterbehållaren så att den är redo inför nästa rengöring.

Läs mer om hur poolrobotar fungerar här.

Fördelar med att välja en poolrobot

Den allra största och tydligaste fördelen med automatisk rengöring av din pool är att du slipper! Har du träd eller buskar i närheten av poolen eller har du en pool som används ofta så är du säkert införstådd med den tid det tar att få poolen ren från smuts och löv. Men en pooldammsugare behöver du aldrig mer använda en hov eller dylikt, utan kan istället luta dig tillbaka och njuta medan roboten gör jobbet.

På Polarpumpen erbjuder vi ett brett utbud av poolrobotar för olika pooler.
Hitta din pooldammsugare här.

Förinställda program och wifi-styrning underlättar när du är bortrest

Vissa poolrobotar är utrustade med wifi-styrning och program som går att förinställa och styra via din smartphone. Under varma dagar kan du alltså rengöra din pool från jobbet eller från resan så att du kan dyka ner i en ren pool det första du gör när du kommer hem!

Till wifi-styrda poolrobotar.

Lätta att använda

Ett eluttag och en enkelt knapptryckning sedan är du igång. Förutom att förflytta poolroboten från förvaringsplatsen till poolen är det allt du behöver göra. Luta dig tillbaka och njut av effektiv och smidig rengöring precis när du behöver den.

Få hjälp med att hitta poolroboten som passar din pool här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här