Polarpumpen är idag Nordens största leverantör av värmepumpar på nätet med ett rekordbrett utbud av kvalitetsvärmepumpar. Vi har ökat utbudet ytterligare och kan nu även erbjuda frånluftsvärmepumpar från NIBE, det svenska kvalitetsföretaget som är en ledande tillverkar av frånluftsvärmepumpar.

Niklas Eriksson, inköpschef på Polarpumpen
Niklas Eriksson, inköpschefschef på Polarpumpen

Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av kvalitetsvärmepumpar och vi har sett en ökad efterfrågan på just frånluftsvärmepumpar. Därför inkluderar vi nu NIBE i vårt breda sortiment då deras produkter håller en hög kvalitet och är särskilt anpassade efter det svenska klimatet, säger Niklas Eriksson, inköpschef på Polarpumpen.

NIBE står för svensk kvalitet och bevisar gång på gång att de lever upp till de krav som ställs på en ledande aktör. Den populära tillverkaren ligger bakom några av Sveriges mest sålda frånluftsvärmepumpar och trots en internationell expandering står företaget stadigt med den svenska marknaden som sin främsta. Tack vare sin höga kvalitet och kunskap om det svenska klimatet är NIBE:s frånluftsvärmepumpar populära bland svenska nybyggen, eftersom de är anpassade för att gå hand i hand med Boverkets byggregler. I ett test utfört av Energimyndigheten visade exempelvis NIBE F750 det bästa resultatet i 15 av de totalt 20 olika testkategorierna.

Styrkan med NIBE är enligt mig vår gedigna erfarenhet av att tillverka frånluftsvärmepumpar och att vi värnar om den svenska marknaden. Våra produkter håller en hög kvalitet, är energisnåla och förbättras ständig. Just nu är vi exempelvis ensamma om att erbjuda internetuppkoppling till en frånluftvärmepump som standard, säger Richard Carlholmer, produktansvarig på NIBE.

NIBE-blogg

Nya frånluftsvärmepumpar från NIBE

De nya frånluftsvärmepumparna som säljs hos Polarpumpen är dels den lite kraftfullare NIBE F750, dels den lite enklare NIBE F370. Båda pumparna står för ett bra miljöval eftersom du, genom att välja en frånluftsvärmepump, sparar energi och utnyttjar den värme som redan finns i huset.

Läs mer om NIBE F750 här

Läs mer om NIBE F370 här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här