Imorgon, den 27 februari, infaller internationella isbjörnens dag vilket vi på Polarpumpen ser som viktig att belysa. Idag finns det endast mellan 20 000 – 25 000 isbjörnar kvar och på grund av den smältande havsisen i Arktis samt illegal jakt beräknar forskare att endast en tredjedel kommer finnas kvar vid år 2050.

Ger du så ger Polarpumpen

För att stödja och hjälpa till i arbetet för isbjörnarnas framtid finns Polarpumpen med som vänföretag hos Världsnaturfonden. På Polarpumpen tror vi på den kollektiva kraften att skapa en förändring, ensam är inte stark. Därför har Polarpumpen även skapat en insamling till förmån för isbjörnarna på Arktis.
Läs mer om vad Polarpumpen gör för isbjörnen på vår hemsida.

För att uppmärksamma hotet mot isbjörnarna startar vi nu, på internationella isbjörnens dag, en insamling. För varje krona som du skänker, så skänker Polarpumpen lika mycket. Vårt mål är att vi tillsammans ska samla ihop 50 000 kr, säger Martin Gerre, vd och partner på Polarpumpen.

Så kan du hjälpa till

Du kan hjälpa till genom att ge en donation i valfritt belopp på vår insamlingssida. Du kan också hjälpa till genom att dela och sprida insamlingen, ju fler vi blir desto större engagemang för isbjörnens framtid. Att ge en donation tar endast någon minut och dina pengar kommer att användas för att stödja forskning, belysa hoten från klimatförändringar och för att stoppa den illegala jakten.

Tack för ditt engagemang, tillsammans kan vi göra skillnad!

Ge din gåva här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här