Polarpumpen är sedan 2015 samarbetspartners till Villaägarnas Riksförbund, där du som medlem hos Villaägarna och kund hos Polarpumpen kan ta del av fina erbjudanden. Som medlem hos Villaägarna kan du också vara med och tävla om fina priser. I Villaägarnas senaste tävling tillsammans med Polarpumpen tävlade medlemmarna om en Toshiba Polar Supreme 25 luft-luftvärmepump med Standardinstallation. Det var en mycket uppskattad tävling och det kom in många spännande bidrag. Tävlingen är nu avslutad och den lycklige vinnaren blev Staffan från Uppsala! Vi ringde upp för att gratulera och ta ett snack med honom.

Hej Staffan! Stort grattis till vinsten av värmepumpen Toshiba Polar Supreme 25 med Standardinstallation! Hur känns det?
Staffan är vinnaren av en Toshiba luftvärmepump hos Polarpumpen och VillaägarnaDet känns jättekul! Jag blev väldigt förvånad att jag vann, för sånt brukar ju inte hända. Det var mest en kul grej att vara med, men jag är jätteglad över vinsten såklart!

Varför ville du vinna just en luft-luftvärmepump?
Det var min hustru som tvingade mig att skicka in ett bidrag (skratt). Vi har pratat om att skaffa en värmepump till fritidshuset i flera år, så när hon såg tävlingen fick hon mig att skriva ihop en slogan till utslagsfrågan och så skötte hon resten.

Så det var teamwork mellan er hemma?
Ja det hade inte blivit av utan henne. Hon har fått för sig att jag är bra på att skriva slogans och det bara kom ur mig.

Du kanske är en naturlig talang?
Ja, så måste det ju vara!

Vart är det du ska ha värmepumpen?
Den ska installeras i vår nya utbyggnad på fritidsboendet, som inte är byggt än. Det blir ett nytt vardagsrum och hall, en så kallad Attefallsutbyggnad på 15 kvm. Huset är ett gammalt trähus i timmer från 1700/1800-talet. Det har blivit ombyggt i omgångar, men innan har det varit för trångt för att vi ska kunna ha en värmepump. Och luftvärmepumpen är ju inte så snygg på utsidan, så då vill man ju helst kunna gömma undan den … och det kan jag nu när vi ska bygga till.

När kommer du att få njuta av värmepumpen?
I juni hoppas jag. Jag samarbetar med en snickare som ska göra stommen, sen gör jag resten själv. Jag ser väldigt mycket fram emot att få luftvärmepumpen, det blir fika när den kommer på plats!

Med den fina vinsten sparar du nästan 20 000 kr! Vad ska du hitta på istället för de pengarna?
Jag hade gärna lagt dem på en resa, men de kommer nog att gå åt till utbyggnaden faktiskt. Den är ju lite speciell, så det är toppen att inte behöva köpa luftvärmepumpen för de pengarna utan kunna lägga dem på bygget istället.

Grattis än en gång Staffan, vi ses i juni för installation!

Vill du också bli medlem i Villaägarna och få chansen att vinna fina priser för ditt hem? Klicka här!

Läs mer om luftvärmepumpar för värme och kyla i hus och villor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här