Julkampanj 2016 till förmån för isbjörnarna

I december 2016 satsade vi lite extra på att samla in pengar till Världsnaturfondens viktiga arbete för de hotade isbjörnarna på Arktis (läs mer om det här). För varje värmepump vi sålde under hela december, skänker vi 50 kr till vår insamling för WWF och isbjörnarna. Och för varje 50 kr som våra kunder skänker själva, lägger vi till lika mycket så totalsumman blir 100 kr.

Otroligt glada över resultatet

Julens kampanj skrapade ihop hela 22 200 kr till vår isbjörnsinsamling!

”Vi är fantastiskt glada över resultatet,” säger Martin, VD på Polarpumpen. ”Tillsammans med våra kunder kan vi överlämna en gåva till Världsnaturfonden på mer än tjugo tusen kronor, det känns otroligt bra. WWF:s arbete är jätteviktigt för att bevara isbjörnarna. Inte minst i år, när det i november var 20 grader varmare än vanligt på Arktis och temperaturerna har ökat med flera grader sett över hela året.”

”Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som har stöttat oss i kampen och gjort detta möjligt. Med vår julkampanj visar vi att vi tillsammans kan göra skillnad.”

Insamlingen fortsätter

Hann du inte vara med och bidra till julkampanjen under december? Du kan fortfarande lämna valfri gåva till vår insamling hos WWF. För varje krona bidrar Polarpumpen med lika mycket. Tack för ditt stöd!

Ge din gåva här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här