Nu är de här, de nya Panasonic-modellerna, som värmepumpsmarknaden har väntat på. Nya förbättrade versioner av Panasonics populära serier.

Nya förbättrade SCOP-värden

De nya Panasonic-modellerna har nya, förbättrade SCOP-värden. Panasonic har finslipat sin teknik och lyckats få till högre SCOP-värden, vilket innebär att de nya modellerna kan ge en högre besparing än föregångarna.

Panasonic PKE De nya Panasonic-modellerna

Nya uppdaterade och förbättrade modeller har kommit på flera av Panasonics modeller, däribland:

HE9PKE

Nya HE9PKE är en uppföljare till modellen HE9NKE och utlovar ett bättre SCOP-värde en den tidigare modellen – 4,90 jämfört med det tidigare 4,74. Panasonic HE9 är en av Panasonics populäraste modeller och serien går ofta under namnet Panasonic Flagship.

» Köp Panasonic HE9PKE

HE12PKE

Liksom den tidigare modellen är HE12PKE en ny variant av HE12NKE, men denna modell är något starkare än nian och klarar av att värma ett något större hus. Den nya HE12PKE har ett SCOP-värde på 4,80 mot den tidigare variantens 4,62.

» Köp Panasonic HE12PKE

NE9PKE

NE-serien är en något billigare serie än HE-serien och den är också lite svagare. Den nya modellen NE9PKE har ett SCOP-värde på 4,50, jämfört med NE9NKE:s SCOP-värde som låg på 4,36.

» Köp Panasonic NE9PKE

NE12PKE

Den starkare varianten NE12PKE har ett nytt SCOP-värde på 4,11 mot den tidigare variantens 4,20.

» Köp Panasonic NE12PKE

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här