Panasonic Flagship luftvärmepump hos Polarpumpen
Panasonic Flagship luftvärmepump hos Polarpumpen

Under hösten har Panasonic genomfört en rejäl uppgradering av sin stora kundfavorit Flagship. Flagship är en luft-luftvärmepump anpassad efter vårt nordiska klimat som blivit en stående favorit bland svenska villaägare landet över. Nu släpper Panasonic två olika storlekar av modellerna Panasonic HZ och CZ för att du enkelt ska kunna hitta den perfekta modellen för just ditt hem.

Senaste versionen av Nanoe™ X

Den uppdaterade versionen av HZ-WKE är utrustad med den senaste versionen av Nanoe™ X-tekniken. Nanoe™ X är en luftreningsteknik särskilt framtagen av Panasonic som hjälper dig skapa ett rent och fräscht inomhusklimat. Tekniken minskar mängden skadliga partiklar i din luft så att du kan njuta av ett hem fritt från virus, bakterier, mögel och dålig lukt. Uppgraderingen har även bidragit till att luften nu renas dubbelt så snabbt som hos de tidigare modellerna.

Panasonic Flagship luftvärmepump hos Polarpumpen
Panasonic Flagship luftvärmepump hos Polarpumpen

Flagship i ny och enkel design

Den uppgraderade versionen av CZ-WKE har många nya fördelar. För att installation och underhåll ska kunna genomföras så smidigt som möjligt är CZ nu smidigare och mer kompakt än någonsin.

Den mindre och mer stilrena designen gör dessutom att det nu är ännu smidigare att få din luft-luftvärmepump att smälta in i omgivningen. Värmepumpens innerdel har gjorts mer kompakt så att du kan placera din värmekälla i mindre rum som kräver en smart och diskret placering.

Uppgraderat luftflöde

Luftflödet i värmepumparna har uppgraderats till Aerowings, en teknik som säkerställer en jämn och behaglig kylning under årets varma dagar. När vintern och det kallare vädret kommer klarar de uppgraderade modellerna nu att värma ditt hus eller din stuga vid en utomhustemperatur så låg som -25° C.

Upptäck nya och förbättrade HZ och CZ hos oss idag:

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här