Tiden bara flyger fram och snart är det vår igen. Vad passar sig då bättre än en ny markis? Vi hoppas att ni, våra kunder, inte missat Polarpumpens systerbutik 140kvadrat.se. Där hittar du allt du behöver veta om markiser, och köper dessutom din markis billigare än i butik!

Inför våren och sommaren 2015 nylanseras webb-butiken 140kvadrat, med samma kvalitetsmarkiser som innan, men med en helt ny design. Det kan tyckas annorlunda att en värmepumpsbutik och en markisbutik går hand i hand, men det är faktiskt tvärtom.

En markis hjälper till att skugga ditt hem och du får det svalare inomhus under de heta sommarmånaderna. Vissa kallar markisen den klimatsmarta luftkonditioneringen och i Frankrike är det till och med lagstadgat att man inte får installera luftkonditionering i ett hus som saknar ett passivt solskydd. Under de varmaste sommardagarna arbetar din luftkonditionering och din markis bra tillsammans, allt för att eftersträva ett behagligt inomhusklimat.

Varför ska jag köpa min markis online?

Anledningarna till varför du ska köpa dina markiser på 140kvadrat.se är många.

  • Kvaliteten! – Markiser skapade i Sverige för det svenska klimatet är gjorda för att klara en tuff svensk sommar.
  • Det är billigare för dig som kund att köpa din markis online än att åka till en fysisk butik.
  • Du behöver inte oroa dig för hur du ska få hem det otympliga paketet, det skickas hem till dig!
  • Välj mellan en standardmodell – snabbt och lätt hem till dörren, eller en semi standard – du utformar din egen markis utifrån vissa val.

Markiserna du hittar på 140kvadrat är tillverkade i Sverige av det Partille-baserade företaget Riviera och är av den allra högsta kvalité. Motorerna i markisställningarna kommer från det franska företaget Simu och väven till markisen kommer från svenska Sandatex.

Du får helt enkelt den bästa kvaliteten till det bästa priset på din markis hos 140kvadrat!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här