I vår butik kan du nu hitta den senaste luftvärmepumpen från Toshiba. Toshiba är sedan tidigare kända för sin kvalitetsäkra och testvinnande teknik. Nu levererar Toshiba två helt nya luft-luftvärmepumpar, Toshiba Polar Supreme, där tekniken har finslipats ytterligare.

Toshiba Polar Supreme innedel

Mer värme i hela huset

De nya luftvärmepumparna tillhör Daiseikai-seriens Nordic Design-modeller. Det innebär att de är speciellt anpassade, för att ge värme i vårt påfrestande nordiska klimat. Med Toshiba Polar Supreme får du garanterat värme ned till -25°C.

SCOP-värdet (som visar hur mycket mer energi (värme) värmepumpen ger, mot den energi (el), som den förbrukar) är så högt som 5,1, vilket också innebär att Toshiba Polar Supreme tillhör Energiklass A+++. Här finns stora möjligheter att spara mycket pengar!

Toshiba har även gjort förbättringar i luftflödet, så att den varma luften bättre ska spridas i ditt hem. Med bättre värmespridning, kan du spara mer pengar.

Snyggare design

Toshiba har också tagit fram en ny attraktiv design. Toshiba Polar Supreme har en front i ”vit metallic” med stilrena ljusikoner, som visar de viktigaste funktionerna. Ljusikonerna kan både dimmas eller helt stängas av, om du så önskar.

Tysta förbättringar

Toshiba har också gjort flera förbättringar, för att minska ljudnivån ytterligare. Resultatet är att Toshiba Polar Supreme är supertyst med en ljudnivå på 20 dB(A) i sitt tystaste läge. Om du upplever att du befinner dig i ett tyst sovrum, ligger ofta ljudnivån på runt 20 dB(A).

Till produkterna

Toshiba Polar 25 Supreme

Toshiba Polar 35 Supreme

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här