Vi är stolta att kunna erbjuda marknadens kraftigaste luft-luftvärmepump i vårt sortiment. Det rör sig om nya Fujitsu 18 LF, med en värmekapacitet på hela 9,1 kW. Med nyttiga funktioner och en stor besparingspotential erbjuder Fujitsu 18 LF ett utmärkt alternativ för dig med ett lite större hus.

Fujitsu 18 LF
Fujitsu 18 LF

Ny teknik och moderna funktioner

Nya Fujitsu 18 LF ersätter den populära men lite omoderna luftvärmepumpen Fujitsu Nocria, som också var mycket kraftig. I nya Fujitsu 18 LF har tekniken utvecklats. Fujitsu 18 LF erbjuder många nya funktioner, den har en snygg design och utlovar framför allt en betydligt större besparing. Bland funktionerna finns exempelvis en specialfunktion för bättre sömn.

God effekt och stor besparing

Med en Fujitsu 18 LF kan du göra en mycket stor besparing. I och med att luftvärmepumpen är så kraftig och sprider den varma luften effektivt, kan du få god hjälp med uppvärmningen även i stora hus. Fujitsu 18 LF är dessutom utrustad med ett ekonomiläge, som erbjuder dig lite extra besparing.

Avancerat och kraftigt luftflöde

För att den höga värmekapaciteten ska få önskad effekt i hemmet, har Fujitsu 18 LF ett riktigt kraftigt luftflöde. Luftflödet anpassar sig efter värmedrift och kyldrift, för att utnyttja naturlagarna på bästa sätt. Vid uppvärmning trycker luftvärmepumpen den varma luften nedåt, så att värmen sprids längs golvet. På så vis blandas luften i hemmet bra och du slipper kalla golv.

Bra luft i hemmet

Fujitsu 18 LF har flerdubbla luftfilter för att säkerställa en hälsosam luft i ditt hem. Luftvärmepumpen använder sig av jonisering, som så många andra luftvärmepumpar på marknaden och har dessutom ett speciellt polyfenolfilter, som utnyttjar naturliga antioxidanter från vanliga äpplen. Gemensamt fångar filtren upp och eliminerar damm, pollen, mögelsporer, bakterier och andra mikroorganismer.

»Till Fujitsu 18 LF

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här