Nu hittar du Dometics nya sortiment i vår e-butik. Dometic erbjuder marknadsledande klimatanläggningar till husvagn, husbil, båt och andra mobila hem. Med luftkonditionering och värme, kan du få ut mer av din semester.

luftkonditionering i husvagnNyhet – effektiv uppvärmning

De starkare aggregaten FreshJet 2600 och 3200 har nu riktigt effektiv uppvärmning, som utnyttjar vanlig värmepumpsteknik. Samtidigt har Dometics serie samma energieffektiva luftkonditionering som alltid. På så vis får du kyla eller värme i din husvagn eller husbil till en låg omkostnad.

Nyhet – luftkonditionering till förvaringsutrymmen

En annan nyhet hos Polarpumpen, är att du kan köpa FreshWell 2000 – luftkonditionering till förvaringsutrymmen. Med FreshWell 2000 försvinner klimatanläggningen helt ur blickfånget, samtidigt som du får sval luft i din husvagn eller husbil.

Passar i Europa

Dometic är marknadsledande när det gäller lösningar för husvagnar och husbilar. Eftersom de säljer sina produkter i många länder, vet de också vad som krävs. Det innebär att deras klimatanläggningar passar på campingplatser runtom i hela Europa. Dometic FreshJet har mjukstart som extra skydd för campingars svaga säkringar.

Dometic luftkonditionering för husvagn, husbil och båt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här