Äntligen är solen här! Under de senaste dagarna är vi många som har letat oss ut i det fina vädret för att fylla på vårt förråd av D-vitamin till det maximala. Men är din altan eller veranda förberedd för sommaren och solens starka strålar? Om inte så är det hög tid att börja se över hur din uteplats kan maximeras ytterligare. Genom att montera en markis får du ett extra uterum och är sen redo för sommarens varma dagar!

Måttbeställ din markis på centimitern

Hos 140kvadrat har du möjligheten att måttbeställa din markis på centimetern, du kan också välja vilken färg, styrning och kappa som du tycker markisen ska ha och som passar ditt hus allra bäst. Hela tiden ser du enkelt och tydligt hur dina val påverkar det totala priset på markisen. Genom att skräddarsy ditt val får du ut maximalt möjliga av din markis samtidigt som du också höjer värdet på ditt hus.

markis_val

Snabb leverans med lagermarkiser

Skulle du vara i behov av att snabbt få upp en markis på din uteplats går det att beställa så kallade lagermarkiser, som har kortare leveranstid än vanligt. På 140kvadrat kan du se vilken storlek som finns tillgänglig på respektive markis. Att dessa markiser dessutom erbjuds med motorstyrning till ett mycket förmånligt pris ser vi som ett plus i kanten!

Tips! Genom att bli medlem hos Villaägarna kan du just nu spara tusenlappar på ditt markisköp. Som medlem hos Villaägarna har du alltid 10 % rabatt på alla markiser och fram tills 9 maj får du just nu en hotellövernattning på köpet helt utan extra kostnad, vid köp av en lagermarkis.

Bli medlem hos Villaägarna här!
Läs mer om markis- och hotellerbjudandet här!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här