Nibe luft-vattenvärmepump

NIBE har i dagarna lanserat sin nya serie, nyheten S-Serie. I S-Serie ingår NIBE VVM S320 och NIBE VVM S325, vilket är uppgraderade versioner av deras tidigare innedelar VVM 320 och VVM 325. Med ledorden: smart, uppkopplad och hållbar har de nu gjort värmepumparna mer anpassade efter “det smarta hemmet”.

Uppgraderade versioner med integrerad wifi-styrning

Som ett led i att skapa ett smartare hem har NIBE nu uppgraderat två innedelar av luft-vattenvärmepumpar i deras sortiment. I deras uppgraderade versioner kan du nu genom integrerad trådlös uppkoppling ha översikt och kontrollera din värmepump direkt via din smartphone, oavsett vart du befinner dig.

Kan kopplas till röststyrt system

NIBE VVM S325
NIBE VVM S325 är senaste nyheten från NIBE.

S-Serien har en smartare teknik, som är mer energisparande än de tidigare modellerna. Du kan dessutom koppla värmepumpen till ditt röststyrda assistentsystem, vilket gör att du inte behöver hantera något fysiskt, utan helt enkelt kunna styra värmepumpen genom att bara prata.

Väderstyrd värmepump

Genom den smarta tekniken kan man väderstyra värmepumpen, vilket innebär att du kan kan låta din värmepump anpassa sig efter väderprognosen. Det här är en bra funktion som lämpar sig speciellt väl när det sker snabba skiftningar i väderförhållandena. På detta sätt kan värmepumpen enklare arbeta mer proaktivt när den vet vilket väder det är som ska komma och mer effektivt hantera eventuella växlingar i temperaturen.

NIBE S-Serien kan kombineras ihop med NIBE F-Serien

NIBE VVM S320 och VVM S325 är enbart innedelar, som ska kombineras ihop med utedel för att få ihop ett komplett och högeffektivt klimatsystem. Innerdelen kan kombineras ihop med valfri utedel från F-serien. Finns i versionerna F2120-8, F2120-12 och F2120-16, vi säljer alla kombinationerna.
För att se alla våra helhetslösningar från NIBE:
Luft-vattenvärmepumpar från NIBE

Varumärket NIBE

NIBE är det svenska varumärket som tillverkar klimatsmarta produkter, så som exempelvis värmepumpar. Luftvärmepumparna från NIBE är anpassade efter Svenskt klimat och tillverkar alla sina produkter utifrån visionen “skapa hållbara lösningar i världsklass”.

Fördelar med NIBE S-Serien

  • Smart användarvänligt styrsystem
  • Användarvänlig touchscreen med svepfunktion
  • Integrerad trådlös uppkoppling med wifi-anlsutning
  • Energisparande smart teknik
  • Tidlös och elegant design
  • Väderstyrning
  • Trådlösa uppdateringar av mjukvara
  • Stöd för röstassistent

Polarpumpen kommer att sälja NIBE S-Serien

Vi på Polarpumpen är glada över att vi snart kommer att få in NIBE S-Serie att komplettera till vårt övriga sortiment av produkter från NIBE. Självklart hjälper vi dig som kund alltid med vilken modell och vilken kombination av värmesystem du behöver till just ditt hem. Du är som alltid varmt välkommen att ringa eller maila oss för att få hjälp.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här