Du har väl inte missat höstens nyhet, Kazan Extreme, värmepumpen där italiensk design möter japansk kvalitet. Kazan är en av de hetaste produkterna på marknaden och vi på Polarpumpen är glada att äntligen få ha den i vårt sortiment. Victor För att förstå vad det är som gör Mitsubishi Heavy Industries nya luft-luftvärmepump så speciell har vi tagit hjälp av vår rådgivare Viktor. Han berättar om tre fördelar med Kazan.

1.Moderna designen

”Jag tycker Kazan Extreme bryter gamla mönster både gällande teknik och design. Med sin italienska design är Kazan en tidlös modell som sticker ut från övriga produkter på marknaden. Den är designad för att vara en stilfull och diskret detalj i hemmet. Med sin nätta framtoning och rundade kanter är den perfekt för dig som vill ha effektiv uppvärmning som inte påverkar stilen i ditt hem.”

2.Stora energibesparingar

”Kazan Extreme har en hög energieffektivitet med energimärkning A+++, vilket innebär en hög energibesparing för dig. Genom att komplettera din gamla värmekälla med en Kazan Extreme kommer du göra stora procentuella besparingar varje månad. Luft-luftvärmepumpen Kazan är en av de absolut effektivaste just nu, den drar lite energi samtidigt som den har förmågan att värma/kyla stora ytor. Den har ett av marknadens högsta SCOP värde på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar, levererar den 5,2 gånger så mycket. Det kan jämföras med ett element som har ett SCOP-värde på 1.”

3.Ren inomhusmiljö

”Kazan Extreme är försedd med avancerade filter som skapar en ren och hälsosam inomhusmiljö för dig och din familj. Filtren rensar luften från lukter, skadliga partiklar, pollen, damm och mögel vilket även innebär att den är ett perfekt alternativ för dig med allergiska besvär.”

Du hittar Kazan här!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här