Installera din laddbox med 50% avdrag

Installation av laddbox ska alltid ske av en certifierad elinstallatör för att säkerställa en trygg laddning i hemmet. När du beställer laddbox med installation av oss får du alltid hjälp av certifierade elektriker och dessutom upp till 50 % avdrag för hela summan direkt vid köptillfället.

Se hur det kan gå till, när du köper laddbox med installation via Polarpumpen.

Brett utbud av laddstationer 

På Polarpumpen hittar du det mesta inom energismarta lösningar för dig som villaägare och privatkund, och nu även som elfordonsägare. Som ägare av en laddhybrid eller elbil kan du välja mellan en rad innovativa tillverkare vars laddboxar alla har kvalitet och funktionalitet som ledord.

Till våra laddboxar

Få säker installation från certifierad elinstallatör

Vill du vara säker på att din laddbox är installerad i enlighet med säkerhetskraven så kan du känna dig trygg med att beställa din installation hos oss. Våra installatörer har lång erfarenhet och gedigen kunskap och vet vad som fungerar bäst just för dig.

Säkra ditt avdrag – beställ laddbox + installation hos Polarpumpen

För att du ska vara berättigad fullt stöd och få avdrag på 50 % av den totala summan behöver du beställa laddbox och installation av samma leverantör. Därför har vi varit noga med att erbjuda de allra bästa laddstationerna på marknaden samtidigt som vi har utformat flera olika installationslösningar som passar för olika behov och förutsättningar.

Precis som med rot- och rut-avdrag behöver du vara berättigad avdraget för köp och installation av laddbox. Beslutet grundas på hur mycket skatt du har betalat in under året som gått, samt om du gjort andra avdrag samma år.

Få gratis rådgivning inför ditt köp

Du kan alltid kontakta oss för att få rådgivning inför ditt köp. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig välja den laddbox som bäst passar för dina behov. Vi hjälper dig hitta den mest energismarta lösningen för ditt hem, så att du kan börja spara pengar på din laddning så snart som möjligt.

Kontakta oss med dina frågor!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här