Hillevi står som vinnare av en komplett värmepumpslösning, värde totalt 20 985 kronor (inklusive frakt)! Luftvärmepumpen med fjärrstyrning, Fujitsu LEC-N12 och AirPatrol, kommer att installeras i Hillevis stuga i Flen.

Rätt svar för tävlingen på Alltombostad.se:

1. Inom vilket geografiskt område är Polarpumpen störst på att sälja installerade värmepumpar över internet? Rätt svar: Norden

2. Fujitsu 12 LEC-N är den enda värmepumpen på marknaden som verkligen garanterar att fortfarande värma ner till en viss temperatur. Till vilken temperatur? Rätt svar: -25 ºC

3. På sista frågan i tävlingen, om varför Hillevi kommer att ha extra bra nytta av att kunna fjärrstyra sin värmepump via AirPatrol, så svarade hon såhär:

”Eftersom att jag har en sommarstuga 10 mil bort så kan jag välja att höja värmen innan jag åker dit. Jag kan då komma till en varm stuga samtidigt som jag sparar på elförbrukningen. Detta är bra både för mig och miljön!”

Hillevi har blivit kontaktad över telefon och kommer att få systemet installerat inom cirka 3 veckor!

Återigen, stort grattis Hillevi!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här