Polarpumpen gör hembesök för bergvärme

Vill du ta reda på om bergvärme passar hemma hos dig? Undrar du vad det skulle kosta? Vi kan hjälpa dig med offert eller hembesök, så att du får bättre koll.

Bergvärme ger en hög besparing

Bergvärme ger en trygg och stor besparing. Bergvärmepumpen utnyttjar den värme från solen som lagrats i berggrunden och ger ofta en besparing på uppåt 75 %. Bergvärmepumpar ger vanligtvis den största besparingen av de olika värmepumparna, men investeringen är också något större.

Passar bergvärme hos mig?

Du bör ta reda på berggrundens förutsättningar där du bor. Ibland kan det vara långt ned till berggrunden och då kan kostnaden öka en hel del. Skåne, Öland och Gotland har en annan typ av berggrund än resten av Sverige och denna berggrund passar mindre bra till bergvärme.

Vi hjälper dig gärna att ta reda på hur bra en bergvärmepump passar inne i ditt hus och med ditt vattenburna värmesystem. Vi kan ta fram förslag på en passande bergvärmepump och ge förslag på eventuella åtgärder för att anpassa det vattenburna systemet, så att effekten blir bättre.

Boka hembesök för bergvärme

Under hembesöket undersöker vår expert möjligheter för att installera bergvärme i ditt hus. Experten undersöker husets vattenburna värmesystem och andra förutsättningar. Dessutom kommer ni att få frågor om exempelvis aktuell förbrukning. Med detta som utgångspunkt tar experten fram ett förslag på en lämplig bergvärmepump och ger ett kostnadsförslag på bergvärmepump och installation. Du får även förslag på eventuella åtgärder som skulle förbättra värmesystemet och vad detta skulle kosta.

Efterfråga offert

Det finns även möjlighet att efterfråga offert på bergvärme direkt på vår site. Att efterfråga offert är gratis. Du får ett kostnadsförslag och förbinder dig inte till något. Det enda du behöver göra är att fylla i uppgifter om förutsättningarna i ditt hus. Du kommer då att få förslag på en bergvärmepump som passar och vad det skulle kosta med värmepump och installation.

Att installera en bergvärmepump kostar ungefär lika mycket i de flesta hus. Det som skiljer sig mellan olika platser är borrningen och detta brukar du som kund avtala separat med en borrfirma.

Läs mer om bergvärme och bergvärmepumpar för värme och kyla i hus och villor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här