uppblåsbart spabad

Har du bestämt dig för att skaffa ett spabad men funderar över vilken modell som passar bäst för dig? Med ett uppblåsbart spabad får du prisvänlig avkoppling snabbt och enkelt. 

Så fungerar ett uppblåsbart spabad

Ett uppblåsbart spabad erbjuder samma lyxiga känsla och avkoppling som ett traditionellt spabad med i en smidigare och mer portabel modell. Med en enkel knapptryckning blåser spabadet upp sig själv och du slipper därmed den mer avancerade installationen som krävs med ett traditionellt spabad. Ett uppblåsbart spabad är ett perfekt val när du vill investera i avkoppling som resulterar i bättre mental och fysisk hälsa på ett smidigt och prisvänligt sätt. Uppblåsbara spabad finns i många olika modeller och storlekar, så att du enkelt kan välja den lösning som passar bäst för dig. 

Hitta ditt uppblåsbara spabad här

Fördelar med ett uppblåsbart spabad

Fördelarna med att välja ett uppblåsbart spabad är många, men främst handlar det om enkel och snabb installation och lägre priser. 

Priset är lägre

Uppblåsbara spabad är betydligt billigare än traditionella spabad. Jämförelsevis kostar ett deluxe uppblåsbart spabad för sex personer ca 15.000 kronor medan ett traditionellt spabad i samma storlek ligger på ca 50.000 kronor eller uppåt. Vill du investera i din hälsa och göra avkoppling till en självklar del av din vardag, men känner att du inte vill lägga ut stora summor pengar är därmed ett uppblåsbart spabad ett väldigt bra alternativ för dig. 

Mycket enkel installation

Allt som behövs för att installera ditt uppblåsbara spabad är ett vred och en enkel knapptryckning, sedan sköter badet jobbet själv. Det tar inte mer än 10 minuter innan du har ett fullt uppblåst spabad och sedan är det bara att fylla upp med så mycket vatten du vill ha och vänta på att det värms upp. Vattnet värms upp med en hastighet på ungefär 1-2 grader i timmen. 

Du kan flytta ditt spabad

Ett uppblåsbart spabad är inte enbart enkelt att blåsa upp, det är precis lika smidigt att tömma och packa ihop. Behöver du flytta på ditt bad eller vill ta med dig det i flytten är en uppblåsbar modell därmed ett mycket bra alternativ som ger dig många möjligheter. 

Hitta ditt uppblåsbara spabad på Polarpumpen

På Polarpumpen har vi ett brett sortiment av uppblåsbara spabad från kända varumärken som Mspa. Mspa erbjuder högkvalitativa och väldesignade uppblåsbara spabad för såväl inomhus som utomhusbruk.

Till uppblåsbara spabad

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här