Nu har vi tagit klivet in i december och julen börjar göra sig påmind genom julklappshandel och pynt i alla hem och vrår.

Hos oss på Polarpumpen går det numera att se hur adventsljusstakarna lyser upp i våra fönster och känna hur doften av hyacinter sprider sig till alla rum. För att du, precis som oss, ska komma i julstämning vill vi ge dig möjligheten att få en tidig julklapp. Om du köper en värmepump med installation från oss med märket Fujitsu , Toshiba , Invest , Daikin eller LG så bjuder vi på en julklapp värd upp till 990 kronor. Erbjudandet gäller fram tills den 31 december eller så långt lagret räcker.

Nu när det är lite osäkert huruvida ROT-avdraget på 50 procent kommer finnas kvar efter årsskiftet eller inte, kan det vara en god idé att köpa en värmepump med installation nu i december. Då finns det möjlighet att spara många hundralappar plus att man får en trevlig julklapp också, säger Martin Gerre, VD på Polarpumpen.

Välj mellan:

dammsugare_electrolux_eeq10 En dammsugare från Electrolux med en effekt på 1400 W och ett tvättbart hygienfilter. Värde 990 kronor.
grand_cru_rosendahl_skalset copy Ett skålset med tre skålar i olika storlekar från Rosendahl. Värde 399 kronor.
pilatesboll_svart_1 En pilatesboll från märket Casall som passar utmärkt som träningsredskap för mage, armar och ben. Värde 299 kronor.
Untitled-3 En skruvdragare från Bosch som är en liten men kraftfull och tack vare litiumjontekniken alltid redo att användas. Värde 895 kronor.
Untitled-4 Biobiljetter från SF som går att använda i 243 biosalonger runt om i Sverige. Värde 240 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här