Imorgon, lördagen den 19 mars, anordnar WWF Earth Hour och uppmanar hela jordens befolkning att släcka sina lampor mellan klockslagen 20.30 – 21.30. Earth Hour är en årlig kampanj som kom till för att uppmärksamma klimatfrågan.

Av samma anledning skulle vi på Polarpumpen vilja passa på att inte bara uppmana er till att släcka lamporna under morgondagen viktiga timme, utan att även sända en tanke till isbjörnarna på Arktis. Idag finns det endast mellan 20 000 – 25 000 isbjörnar kvar och på grund av den smältande havsisen i Arktis, samt illegal jakt, beräknar forskare att endast en tredjedel kommer finnas kvar vid år 2050.

Polarpumpen skänker motsvarande summa

Du kan hjälpa till och ge isbjörnarna en framtid genom att ge en donation i valfritt belopp på vår insamlingssida. Du kan också hjälpa till genom att dela och sprida insamlingen, ju fler vi blir desto större engagemang. Att ge en donation tar endast någon minut och dina pengar kommer att användas för att stödja forskning, belysa hoten från klimatförändringar och för att stoppa den illegala jakten.

Tack för ditt engagemang, tillsammans kan vi göra skillnad!

Ge din gåva här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här