Dometic i sin tur vill underlätta livet för denna äventyrslystna grupp. De producerar en lång rad med produkter för husvagnar, båtar och camping i allmänhet. Hos oss hittar du naturligtvis Dometics AC och klimatanläggningar för husvagn, husbil och båt.
Dometic i sin tur vill underlätta livet för denna äventyrslystna grupp. De producerar en lång rad med produkter för husvagnar, båtar och camping i allmänhet. Hos oss hittar du naturligtvis Dometics AC och klimatanläggningar för husvagn, husbil och båt.

Utgången modell

Dometic FreshWell 2000 har utgått och ersatts av Dometic FreshWell 3000


Kyla i husvagen, som inte syns

Dometic FreshWell 2000 är klimatanläggningen för dig som har ledigt förvaringsutrymme i husvagnen. Fresh Well 2000 är utvecklad för mindre husvagnar och husbilar (fordonslängd upp till 6 meter) och väger endast 20 kg.

Bekvämare semester med luftkonditionering i husvagnen

På semestern vill man ha värme, men tyvärr blir det lätt för mycket av den varan när hela familjen bor i en och samma husvagn. Med Dometic FreshWell 2000 får ni det svalt och skönt. Svalkan ger bättre sömn och på så vis blir det lättare att njuta av semestern tillsammans, orka mer på dagarna och hålla humöret uppe.

Anläggningen avfuktar dessutom luften, och ser på så vis till att ni får ett bra inomhusklimat. Fuktig luft upplevs ofta som obehaglig. Det kan till och med vara så att man tänker att det är för varmt, när det egentligen är fukten som är problemet. Genom att ta hand om både temperatur och luftfuktighet, ger Dometic FreshWell dig ett så behagligt inomhusklimat som möjligt.

Campa i Europa med din husvagn eller husbil

Campingsemester med husvagn eller husbil är ett fantastiskt sätt att uppleva Europa, men då är nästan luftkonditionering ett måste. Dometics luftkonditioneringanläggningar är anpassade så att det ska vara lätt att koppla upp sig på olika campingplatser runtom i Europa. Dometic FreshWell 2000 har en låg strömförbrukning, vilket ger en problemfri start trots svaga säkringar.

Helt dolt anläggning

FreshWell 2000 döljs helt i något av husvagnens förvaringsutrymmen. På så vis förändras varken ditt fordons taklast, tyngpunk eller höjd. Tre luftöppningarna fördelar den svala luften och dessa kan du placera enligt egna önskemål, med hjälp av olika tillbehör. Både själva klimatanläggningen och luftfördelningen arbetar mycket tyst och effektivt. Det blir svalt och skönt i husvagnen, utan att ni behöver störas av ljudet från anläggningen.

Kontrollera enkelt med fjärrkontroll

Till anläggningen hör en smidig fjärrkontroll, där du kan styra de vanligaste funktionerna. På så vis slipper du in i utrymmet med själva anläggningen, och kan enkelt placera fjärrkontrollen tillgängligt. Den digitala displayen visar de aktuella inställningarna, såsom temperatur, timer och fläkthastighet.

Fler fördelar

  • Till fordon på upp till 6 m
  • Energieffektiv luftkonditionering
  • Dold anläggning
  • Enkel att installera tack vare sluten kylkrets
  • Låg ljudvolym
  • 2 års garanti

Produktblad för Dometic FreshWell 2000

dometic-produktblad

Teknisk Information

Generellt
Märkedometic
ProdukttypLuftkonditionering mobilt
Kyla
Kvadratmeter (Max.)
25
Kapacitet (Max.)
kW1.8
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.)
kW– / 0.65 / –
Inomhusdel
ModellFreshWell 2000
Viktkg20
El
StrömförsörjningØ, V, Hz1-fas, 230, 50
Rekommenderad säkringA3
Köldmedium
Köldmedium typ
R407C

 


Utgången modell

Dometic FreshWell 2000 har utgått och ersatts av Dometic FreshWell 3000

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här