Alla fördelar med att ladda hemma med laddbox

Spara både pengar och tid genom att ladda din elhybrid eller elbil från hemmet. Få full kontroll på din energiförbrukning, samtidigt som du säkrar en trygg laddning när det passar dig. Med en laddbox har körningen aldrig varit lika enkel.

Effektiv laddning när det passar dig

Genom att ladda med laddbox hemma får du möjligheten att skräddarsy din laddning så att den sker när du vill. Du behöver aldrig mer stå i kö vid en laddstation och det totala priset för att ladda din bil sjunker, samtidigt som tryggheten ökar. En privat laddbox ger dig alla fördelar i form av bekvämlighet, ökad kontroll och anpassningsbar laddning utifrån dina behov och förutsättningar.

Få ökad kontroll och lägre energikostnader 

Offentliga laddplatser tar ett högre elpris och ökar således priset för din körning. Med en laddbox sparar du pengar, samtidigt som du säkerställer att du alltid har en fulladdad bil inför nästa körning. Väljer du en uppkopplad laddbox kan du dessutom styra och schemalägga din laddning samtidigt som du får rapporter och laddningshistorik som hjälper dig optimera din energiförbrukning och få ut ännu mer av din privata laddstation.

Köp laddbox tillsammans med installation och spara ännu mer

Sedan 1 januari 2021 är det nu möjligt att få avdrag på 50 % av hela summan när du köper laddbox och installation av samma leverantör. Du handlar och vi sköter avdraget som dras av direkt på fakturan. Installationen utförs sedan av en av våra certifierade elinstallatörer, så att du kan börja spara tid och pengar så snart som möjligt.

Se hur det kan gå till, när du köper laddbox med installation via Polarpumpen.

Spana in marknadens bästa laddboxar här!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här