Airmove för god värmespridning
Airmove för god värmespridning

Airmove 2.0 är den smarta produkten som ger en god värmespridning i hemmet. Passar utmärkt till luftburen värme som luft-luftvärmepumpar och braskaminer. Du som har en luft-luftvärmepump kan minska din uppvärmningskostnad med upp till 40 %.

Luftburen värme svår att sprida

Det är svårt att sprida värme på ett effektivt sätt via luften. För en god värmespridning krävs en god cirkulation av luften. Luften hindras av stängda dörrar och det är oftast mycket svårt att få en god värmespridning över flera våningsplan.

Airmove 2.0 är lösningen på problemet

Airmove 2.0 är en luftförflyttare, som skapar cirkulation mellan våningsplanen. Airmove 2.0 flyttar ned luft från övervåningen till undervåningen. Då skapas ett undertryck på övervåningen och ett övertryck på nedervåningen och luft rör sig automatiskt upp till övervåningen. På så vis jämnas temperaturskillnaderna ut och du får en behaglig temperatur i hela huset.

Stora besparingsmöjligheter

Det finns stora möjligheter att spara pengar genom en bättre värmespridning i huset. Din värmekälla är kanske tillräckligt effektiv för att ge värme åt hela huset. Med energisnål luftförflyttning kan du få ut värmen i hela huset och på så vis minska behovet av kompletterande värmekällor. Du får möjlighet att utnyttja din luft-luftvärmepumps fulla potential.

Extremt energisnål

Airmove 2.0 är extremt energisnål. När cirkulationen väl har satts i rörelse krävs ytterst lite energi för att hålla den igång. Årskostnaden för att driva Airmove 2.0 ligger på ca 35 kronor!

Även fördelar på sommaren

Airmove 2.0 kan även hjälpa dig att få en jämnare temperatur under sommaren. Du får hjälp att jämna ut temperaturen mellan våningsplanen och kan även få hjälp att sprida sval luft från eventuell luftkonditionering.

– Till luftförflyttaren AirMove 2.0

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här