Julkampanj 2016 till förmån för isbjörnarna

Inför varje jul spekuleras det om vad som ska bli årets julklapp. I år vann den populära tekniknyheten virtuella glasögon, men donation till gott ändamål stod högt upp på tipslistan. Och det ligger oss varmt om hjärtat. Polarpumpen är sedan tidigare vänföretag hos Världsnaturfonden och stöttar deras arbete för den utrotningshotade isbjörnen. Årets julkampanj kommer därför att genomföras till förmån för isbjörnarna på Arktis.

50 kr för varje värmepump går till WWF och isbjörnarna

Under hela december månad skänker Polarpumpen 50 kr för varje såld värmepump, till Världsnaturfonden och deras arbete för isbjörnarna. På grund av den globala uppvärmningen och illegal tjuvjakt minskar antalet isbjörnar för varje år och idag finns endast ca 20 000 isbjörnar kvar. Världsnaturfonden gör ett viktigt arbete för att bevara och säkra isbjörnens framtid.

Julens kampanj kommer att gå till välgörande ändamål och stötta WWF i deras viktiga arbete, säger Martin Gerre, VD på Polarpumpen. Vi har länge varit vänföretag hos Världsnaturfonden och tidigare i år startade vi en egen insamling till förmån för isbjörnarna. Det känns jättebra och viktigt att göra vad vi kan för klimatet och en bättre framtid.

Vill du vara med och bidra?

När du köper en värmepump hos Polarpumpen under december månad, är du automatiskt med och stöttar isbjörnarna via Polarpumpens julkampanj. Du kan även själv vara med och bidra till isbjörnens framtid. För varje 50 kr du skänker, ger Polarpumpen lika mycket.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här